2777
2789

به هرچیزی فکرکنین وبترسین سرتون میاد 

تو این روزا بیایین انرژی مثبت بدیم بهم

هی تاپیک پشت سرهم یکی میگه پنجاه نفره فوتی ها یکی یجیز دیگه کلی جو منفی ایجادمیشه

کاریه که شده واومده منم ناراحتم ودوست دارم هرچه زودتر ریشه کن بشه اما با استرس دادن نه

زندگی ومرگ وهمه چی دست خداست ازخودش کمک بخوایین 

هراتفاقی بیوفته، میوفته پس بیخودی انرژی منفی ندین خانم باردار داریم که با هرترسی تو دلش انداختن مسئولیم مسئول !!! 

یکم تو حرف زدن دقت کنیم حق الناس حق های بزرگ نیس ها باهمین چیزای کوچیک هم میشه مدیون شد

صبح میگفتن بزار آمار دروغ فوتی بدن ملت بترسن   

این سطح منطق خانمای این سایته....!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا نشستیم تو خونه از  حال و هوای بهار و مسافرت گذشتیم کممون نیست اینجا هم پناه میاریم هم ...

همونو بگو یه هفته س انگار زندونی ام توخونه 

اینجاهم که ماشالله همه سرشمار تشریف دارن و از مقاماتن واز همه چی کامل خبر دارن

همونو بگو یه هفته س انگار زندونی ام توخونه  اینجاهم که ماشالله همه سرشمار تشریف دارن و از مقام ...

میگم اینجاهم نیام میرم اینستا که پر شده از استوریای شایعه و دروغ باز میام اینجا 🤦🏻‍♀️

من سزاوار تغییرات مثبت در زندگی ام هستم خدایا شکرت 😊🤲🏻