ببین اگه دیدار خط خطی میکنه شوهرت اجازه نداره چیزی بگه چون خونه پدرشه نه اون
ولی آب یه مساله حیاتی و همگانیه
مخصوصا تو این بی آبی
استفاده از آب فقط به جاریت مربوط نیس به کل مردم مربوطه
بازم خواست آب هدر بده اخطار بدید ولی کمی مهربون تر
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اگه شماهم جای شوهرم بودین میفهمیدین،جاریم اینکه دارن خرجشومیدن وظیفه میدونه نه لطف میگه پسرش.ن پول ن ...
عزیزم طبق قانون وظیفه پدرشوهرته در نبود شوهر خرج عروس و نوه بده
لطف نیس
برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عذر بدتر از گناه بچه 3 ساله شد وسیله اینکه مادرش بفهمه کارش اشتباهه؟؟ مطمینی فقط دلتون به حا ...
نه من اصلا زیاد باهاش برخوردی ندارم نه من میرم خونش نه اون میاد خیلی زبون داره من دربرابرش هیچم بی ادبم هست حالا الان وقت ندارم بعدا تاپیک میزنم از بی ادبی هاش
بعد شوهر شما جرات نداشته به خودش که پرو و بی ادبه چیزی بگه بچه رو دعوا کرده که حال اون و بگیره ...
شوعرمم اصلا باهاش حرف نمیزنه یه چیزی بگی با پرویی و بی ادبی جوابمیده دیشبم ک شوهرم ب بچش گفت چراشیرو باز گزاشتی بدوبیاپایین سریع حاریم گفت دعواش نکن الان گریه میکنه میخواست بازی کنه منم میخوام شام بخورم شوهرمم فقطگفت کی میخواد پول ابو بده رفت گزاشتش زمین