الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر با نطرت موافقم والا ما که بچه بزرگ کردیم و بچه ی دیگرانو دیدیم وقتی بچه یه بار کاری انجا ...
اره. دقیقاموافقم کلا روش بدی پیش گرفتن برای تربیتش چون باباش نیست اگه بچه منو اون باهم یه کاربدی کنن این وسط فقط بچه ی منه ک دعوامیشه چون باباش هست پشتشه
همسرت خیلی کار درستی انجام داده .. کاری ندارم اون خانم جاری یا هر کسی دیگه .. انقدر بچه هاشونو بد تربیت کردند که بچه هر کاری دلش میخواد میکنه بقیه هم به کار بد بچه میخندن و ذوق میکنند تازه خوشحالن بچه نمکی و با مزه دارند نمیفهمن اوج بی ادبی و بی تربیتی
اولا که معلومه کار جاری درست نبوده مگه شیرآب وسیله بازیه؟؟؟دوما اسی شوهرت میتونس بجای دعوا کردن بچه ۳ساله بغلش کنه وجور دیگه ای برخورد کنه.سوما چند بار گفتی خرجش با پدرشوهرته خب چکار کنه ازخونه باباش نمیتونه بیاره که عروس گرفتن حالا پسرشون نمیتونه فعلا پدرش گردن گرفته نباید جاریت احساس ضعف کنه و زبونش کوتاه باشه (زبونش کوتاه نیست نجابت خرج میکنه)اما از طرفی اینم دلیل نمیشه چونپدر بچه دور هست بخوان لوسش کنن باید نرمال باشن همه.خلاصه هرکی این وسط یه جای کارش میلنگه
اگه شماهم جای شوهرم بودین میفهمیدین،جاریم اینکه دارن خرجشومیدن وظیفه میدونه نه لطف میگه پسرش.ن پول ن ...
من حرفایی که جاری ها در مورد هم میزنن باور ندارم.حالا پدرشوهرت یه نهار شام بهش میده..شما میگبن خرحشو میده.اون خانم اگه بدبخت نبود شوهر تو ایتطور باهاش برخورد نمیکرد..اگه زرنگ و سلیته بود شوهرت ببخشید جرات نمیکرد با بچش این رفتارو کنه ...معلومه تو سری خوره...
آهان پس بچه خودت و دعوا کنن بدت میاد بچه دیگران عیب نداره
بچه ی من خودش اون خرفو زده از روی بچگی منکه یادش ندادم ولی جاریم خودش شیرو باز گزاشته بودوراحت داشت شام میخورد اگه خود بچش اینکارومیکرد شوهرم دعواش نمیکرد