2777
2789
عنوان

بدویین بیاین تاپیک جاری اوردم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر با نطرت موافقم  والا ما که بچه بزرگ کردیم و بچه ی دیگرانو دیدیم وقتی بچه یه بار کاری انجا ...

اره. دقیقاموافقم کلا روش بدی پیش گرفتن برای تربیتش چون باباش نیست اگه بچه منو اون باهم یه کاربدی کنن این وسط فقط بچه ی منه ک دعوامیشه چون باباش هست پشتشه 

شما الان نگران پول اب پدر شوهرتی؟؟شوهرت خیلی خاله زنکی برخورد کرد واقعن زشششششششت

حای جاریت بودم کاری بش میکردم که دنبال خرفای خاله زنکی نباشه..حالا جاریتم اشتباه کرده این چه وضعه تذکر دادنه.بیجاره جاریت که زبونش کوتاهه

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

همسرت خیلی کار درستی انجام داده .. کاری ندارم اون خانم جاری یا هر کسی دیگه .. انقدر بچه هاشونو بد تربیت کردند که بچه هر کاری دلش میخواد میکنه بقیه هم به کار بد بچه میخندن و ذوق میکنند تازه خوشحالن بچه نمکی و با مزه دارند نمیفهمن اوج بی ادبی و بی تربیتی 

اسی جون بیخیالش جاریت باید بفهمه شماها پشمک نیسید ک سواستفاده میکنه من کاملا درکت میکنم 

وای اره واقعا حرف خوبی زدی سواستفاده،اگه بچه ی من براش شکلات یا...هرچی بخریم سریع میادمیگه ب منم بده گرچه شوعرم برای اونم میخره یعنی دیوونم کردن بخدا هرجامیریم نبایدلاشو بالا بیاریم ک خانم ناراحت نشن بچه منم۴سالشه نمیفهمه چندروزپیش بهش گفته مارفتیم رستوران نادرشوهرم کلی بچمو دعواکرده ک چرا گفتی منم تو روی مادرشوهرم زدم گفتم بچه ی چرا دعواش کردین ازعمد ک‌نگفته 

خانمهای فهیم میشه بگین کدوم بچه ایی است که از اب بازی بدش بیاد؟؟؟؟؟شوهر اسی خاله زنکه....وسلام

اگه شماهم جای شوهرم بودین میفهمیدین،جاریم اینکه دارن خرجشومیدن وظیفه میدونه نه لطف میگه پسرش.ن پول نمیده بااااااید اینابدن

کار یکبارش نیست ک اخه پسرش خیلی بی ادبو وپروعه هرچی بازبون‌خوش حرف میزنی فقط میگه نه رو دیوارای پدرش ...

گفتم که عزیزم تربیت بچه دیگران کار شما نیست اونم توی خونه پدرشوهرت 

مگه خرج نقاشی دیوارای خونه اونارو شما میدین ؟ 

اولا که معلومه کار جاری درست نبوده مگه شیرآب وسیله بازیه؟؟؟دوما اسی شوهرت میتونس بجای دعوا کردن بچه ۳ساله بغلش کنه و‌جور دیگه ای برخورد کنه.سوما چند بار گفتی خرجش با پدرشوهرته خب چکار کنه ازخونه باباش نمیتونه بیاره که عروس گرفتن حالا پسرشون نمیتونه فعلا پدرش گردن گرفته نباید جاریت احساس ضعف کنه و زبونش کوتاه باشه (زبونش کوتاه نیست نجابت خرج میکنه)اما از طرفی اینم دلیل نمیشه چون‌پدر بچه دور هست بخوان لوسش کنن باید نرمال باشن همه.خلاصه هرکی این وسط یه جای کارش میلنگه

اگه شماهم جای شوهرم بودین میفهمیدین،جاریم اینکه دارن خرجشومیدن وظیفه میدونه نه لطف میگه پسرش.ن پول ن ...

من حرفایی که جاری ها در مورد هم میزنن باور ندارم.حالا پدرشوهرت یه نهار شام بهش میده..شما میگبن خرحشو میده.اون خانم اگه بدبخت نبود شوهر تو ایتطور باهاش برخورد نمیکرد..اگه زرنگ و سلیته بود شوهرت ببخشید جرات نمیکرد با بچش این رفتارو کنه ...معلومه تو سری خوره...

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
آهان پس بچه خودت و دعوا کنن بدت میاد  بچه دیگران عیب نداره

بچه ی من خودش اون خرفو زده از روی بچگی منکه یادش ندادم ولی جاریم خودش شیرو باز گزاشته بودوراحت داشت شام میخورد اگه خود بچش اینکارو‌میکرد شوهرم دعواش نمیکرد