2777
2789
عنوان

مامانای مهربون نی نی های زیر ۲ سال بچه هاتونو چجوری میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر میخوره تا بخوابه. ده ماهشه. غذا نمخوره   همش میک میزنه تاااااابخوابه

پسرتون چه تاریخی بدنیا اومده 

میخوام بدونم میگید ده ماهشه پرکرده 

پسرمن خردادیه ...

غذا جدیدا نمیخوره یکسره میک میزنه 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
منم یکساله است شبا شیر میخوره نخوابه میزارمش رو پام.... شب تا صبحم چند بار بیدار میشه😭😭😭😭😭

من رفتم پیش دکتر و اینها رو گفته انجام میدم،البته بگم ها تا ۱۰ ماهگی انقدر بیدار میشد که کلافه شده بودم بعد متوجه شدم شیرم سیرش نمیکنه،از اون موقع شیر خشک میدم راحت میخوابه. الان چند روزه که گریه میکنه و موهامو میکشه که بزار رو پات بخوابونم،من توجه نمیکنم ،هرچی موهامو میکشه بازم توجه نمیکنم،آروم میزارم رو تاب تاب میکنم خوابش میبره الحمد الله

قند عسلم 
با بدبختی دیشب از ساعت نه و نیم تا یازده داشتم میخوابوندمش سه بار شیرش دادم دوبار گذاشتم رو پام دوبا ...

عزیزم شاید شیرت سیرش نمیکنه،شیر خشک شبا بده

قند عسلم 
چند وقتشع؟من دخترم ۱۵ ماهشه منتظرم بعد از ماه رمضون از شیر بگیرمش راحت شم

نه بچم‌کوچکتره ۹ماه تازه میخواد پرکنه 

خدابرات نگه داره 

۱۸ ماهگی ازشیر باید گرفت؟

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
آفرین به مامان نمونه   میشه اگه حوصله داری تجربیاتتو در اختیارمون بزاری که چجوری از یه سالگی خ ...

عزیزم من اویل که بدنیا اومده بود چن ماهه اول عادت کرده بود به رو پا خوابیدن پسرم شیرخشکی شیشه شیر میریزم میدم دستش میره قشنگ میخوابه خودش یه چند بار که خوابیدنی شیشه شیر ریختم دادم دستش گذاشتم تو جاش پتوشم کشیدم روش اینجوری عادت کرده عزیزم شباام همینجوریه من با همسرم میخوابم اونم بغل دست منه انقد با پتوهاش بازی میکنه خوابش میبره من تجربیات انچنانی ندارم گلم بچه رو از اول بهش هرچی یاد بدی همونو یاد میگیره و عادت میکنه 

من رفتم پیش دکتر و اینها رو گفته انجام میدم،البته بگم ها تا ۱۰ ماهگی انقدر بیدار میشد که کلافه شده ب ...

عزیزم پسر منم خیلی شبا بیدار میشه به دکتر میگم نکنه گرسنه است میگه نه چون خوب وزن میگیره سیره...وزن گیری بچه شما چطوری بود؟

پسرتون چه تاریخی بدنیا اومده  میخوام بدونم میگید ده ماهشه پرکرده  پسرمن خردادیه ... غذا ...

بیست وهشت اردیبهشت.   قبلا غذا میخورد ولی جدیدا اصلا. نمخوره   فقط شیرما میخوره دوساعت شبا میک میزنه.  خواب روزش کم شده   پسرتون راه میره؟؟؟؟ من تازه میشینه وچهار دست وپا میره دست میگیره روروک بلندمیشه ولی میفته.😮😮   خیلی وابسته است ده روزه خونه تکونی آشپزخونه میکنم نمذاره 😄😄😄😄

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊