2777
2789
عنوان

مامانای مهربون نی نی های زیر ۲ سال بچه هاتونو چجوری میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 65 پست
عزیزم پسر منم خیلی شبا بیدار میشه به دکتر میگم نکنه گرسنه است میگه نه چون خوب وزن میگیره سیره...وزن ...

وزن گیری پسره من خوب بود،ولی شبا دوست داشت همش شیر بخوره،باور کن انقدر بیدار میشد خسته شده بودم،خواب درست و حسابی نداشتم،تا اینکه خودش شیشه خواست و شیر خشک دوست داره میخوره دیگه شیر خودم کمتر میخوره،و چون شیر خشک سنگین خوابش عمیق میشه،من حالا اون مرحله رو پشت سر گذاشتم الان میخواستم که دیگه سر شب رو پام نخوابه که با کمک همسرم تونستیم حل کنیم،بچه شما چند وقتشه؟

قند عسلم 
وزن گیری پسره من خوب بود،ولی شبا دوست داشت همش شیر بخوره،باور کن انقدر بیدار میشد خسته شده بودم،خواب ...

یک اسفند تولدش بود عزیزم...پسر من خیلی شبا بیدار میشه نمیدونم چرا....شما مگه شیر پاستوریزه بهش نمیدی...شیرخشک دادی عادت نداشت اذیت نشد....؟چه مارکی بهش میدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیست وهشت اردیبهشت.   قبلا غذا میخورد ولی جدیدا اصلا. نمخوره   فقط شیرما میخوره دوساعت شبا ...

ای جونم نازی افرین . اره این کارا رو پسرمنم میکنه چون خیلی فوزوله زود بلند شد ازوسایل گرفت ولی بقول شما میفته 

از پسر من  چن روز بزرگتره ۱۱خرداده

اینم جدیدا عذا نمیخوره فقط شیر

اینو مادرای دیگه هم گفتن 

شاید مختص سنشونه 

اخه دارن دندون درمیارن پسرم تب واسهال گرفت و دوتا دندون همین هفته زد بیرون 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
یک اسفند تولدش بود عزیزم...پسر من خیلی شبا بیدار میشه نمیدونم چرا....شما مگه شیر پاستوریزه بهش نمیدی ...

ای جان پسره منم اسفندیه،پس باهمن،نه دکتر گفت شیر پاستوریزه زیر دوسال ندی بهتره،من با شیر خشک بیومیل شروع کردم که طعمش  نزدیک شیر مادره،اولا نمیخورد،می ریختم تو سرلاک و بیسکوییت مادر تا طعمش رو مزه کنه بعد یه بار ریختم تو شیشه ماشالله 😂دیدم همه شو خورد و از اون به بعد عاشق اون شد

قند عسلم 
بیست وهشت اردیبهشت.   قبلا غذا میخورد ولی جدیدا اصلا. نمخوره   فقط شیرما میخوره دوساعت شبا ...

راستی نه راه نمیره ولی ۶ ماهگی نشست ۷ماهگی سینه خیز رفت ۸ماهگی چهاردستوپارفت 

الانم که ۹ هستش ازوسایل میگیره بلند میشه

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
ای جان پسره منم اسفندیه،پس باهمن،نه دکتر گفت شیر پاستوریزه زیر دوسال ندی بهتره،من با شیر خشک بیومیل ...

فقط شبا بهش میدی عزیزم یا روزا هم میخوره...غذا چیا بهش میدی؟اگه اشکال نداره میشه بگی وزن پسر گلت چقدر بود؟

من خودم خیلی خیلی لاغر شدم اعتماد به نفسم اومده پایین همش شیر میخوره

ای جونم نازی افرین . اره این کارا رو پسرمنم میکنه چون خیلی فوزوله زود بلند شد ازوسایل گرفت ولی بقول ...

منم پسرم برا دندوناش خیلی اذیت شد الان دوتا بالا داره دونا پایین گاز میگیره

به زودی پسرتون دوتا دندون بالا در میاره.  اگه نگاه کنی فک کنم معلومه جاشون ....الهی خیرشا ببینی

پسر منم کنجکاوه عاشق وسایل برقی شبکه پویا تبلت😄😄😄

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
راستی نه راه نمیره ولی ۶ ماهگی نشست ۷ماهگی سینه خیز رفت ۸ماهگی چهاردستوپارفت  الانم که ۹ هستش ...

عزیزم انشالله کم کم راه می افتن. اونوقت اول شیطنت هاشونه ولی نگهدارشون کمی راحت تر میشه

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
فقط شبا بهش میدی عزیزم یا روزا هم میخوره...غذا چیا بهش میدی؟اگه اشکال نداره میشه بگی وزن پسر گلت چقد ...

اره میدونم خیلی سخته همش شیر خودتو میدی و ضعیف میشی،اولا شبا دادم و راحت خوابید بعد دیدم شیر خودم رو کم میخوره و تو روز همش میره شیشه شو بر میداره،دیدم میل داره ومیخواد و بهش دادم ،ولی یکی دوبارم به زور شیر خودمو میدم،وزنش نرماله،تو خانه بهداشت تو قسمت سبزه الان ۱۰۳۰۰ یکسالشه

قند عسلم 
فقط شبا بهش میدی عزیزم یا روزا هم میخوره...غذا چیا بهش میدی؟اگه اشکال نداره میشه بگی وزن پسر گلت چقد ...

غذا هم موقع های دندون در اوردم خیلی نمیخورد چیزی،منم سرلاک و غذاهاشو میریحتم تو شیشه میدادم،الان همه چی ماشالله میخوره

قند عسلم 
اره میدونم خیلی سخته همش شیر خودتو میدی و ضعیف میشی،اولا شبا دادم و راحت خوابید بعد دیدم شیر خودم رو ...

چند وقته عزیزم بهش میدی....؟من میترسم بهش بدم چون تا حالا نخورده اذیت بشه یا بهش نسازه. ..من دو روز پیش واکسن زدم براش 9850 بود وزن تولدش 3220... به نظر شما وزنش خوبه؟دندون در میاره اذیت میشه خیلی غذا نمیخوره تازگیا

غذا هم موقع های دندون در اوردم خیلی نمیخورد چیزی،منم سرلاک و غذاهاشو میریحتم تو شیشه میدادم،الان همه ...

من سرلاک نمیدم یکی دوبار دادم دیدم زیاد دوس نداره چطوری تو شیشه میخوره رقیق درست میکنی براش اره؟

غذا هم موقع های دندون در اوردم خیلی نمیخورد چیزی،منم سرلاک و غذاهاشو میریحتم تو شیشه میدادم،الان همه ...

غذاهای سفره رو هم خیلی دوس نداره یعنی دو سه تا لقمه بخوره حتما باید براش غذا درست کنم تا سیر بشه