2777
2789
عنوان

مامانای مهربون نی نی های زیر ۲ سال بچه هاتونو چجوری میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 65 پست
من سرلاک نمیدم یکی دوبار دادم دیدم زیاد دوس نداره چطوری تو شیشه میخوره رقیق درست میکنی براش اره؟

اره رقیق درست میکنم،بهش بده ،بیسکوییت مادر میدی بهش،پسره من که عاشقشه،میزارم رو میز میره خودش برمیداره میخوره

قند عسلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم برا دندوناش خیلی اذیت شد الان دوتا بالا داره دونا پایین گاز میگیره به زودی پسرتون دوتا دند ...

قربونت ان شالله شمام خیرشو ببینی 

دوتا پایینیا تازه دراومدت جوونه زده کاملا بیرون نیست هنوز اش نپختم براش.

شما پختی؟

پسرمنم تلویزیونو وسایل خونه و برقی 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
عزیزم من اویل که بدنیا اومده بود چن ماهه اول عادت کرده بود به رو پا خوابیدن پسرم شیرخشکی شیشه شیر می ...

ممنون که وقت گذاشتین ان شاالله خوشبختی و موفقیت پسرتو ببینی

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
قربونت ان شالله شمام خیرشو ببینی  دوتا پایینیا تازه دراومدت جوونه زده کاملا بیرون نیست هنوز اش ...

سلام بله من پختم  انشالله براش بپزید شگون داره وقدیمیا میگن دندوناش زود وراحت درمیاد 😘😘😘

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊