2777
2789
عنوان

میخان تو خونم چهلم بگیرن😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مرگه که چاره نداره چاره اش اینه در نهایت ادب زنگ بزنه بگه تو شرایط فعلی معذوریم

اون درست ولی گاهی اوقات طرف نمیتونه زنگ بزنه من خودم ادم رکیم من بودم که راحت حرفمو میزدم ولی اینجا بعضیا خیلی مظلومن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کلا کار درستی نیست،ریسکه

درسته کاش همه مراعات میکردن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تا موقعی که اجاره بها میدید طبق تاریخ ثبت شده تو محضر صاحب خونه حق هیچگونه دخالت و ورود به خونه رو نداره.

خونه تو مالکیت شماست.

یعنی چه.

الان تالارها هم عروسیها رو کنسل کردن تا اطلاع ثانوی.

فرشهات جمع کن  مگه مجبورید قبول کنید همون اول همسرت بگه نه

نمیشه جمع کنم اخه موزاییکه خونه،نمیدونم چیکارکنم پنجشنبشم خودم مهمون دارم 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

نباید قبول میگرد میگفت شرمنده ما به خاطر این ویروس ریسک نمی کنیم

اصلا نه نمیتونه بگه الان موندم چیکار کنم شوهرمم نمیذاره الان بگم نیان😢

خدا رحمتش کنه،تازه ایشون تموم کردن،شما که زنده اید،من جای شما بودم تحت هیچ شرایطی نمیزاشتم،این خاتمه ...

خانواده با تمدنی ام هستن نمیدونم چرا واقعا اینقدر بی فکرانه عمل کردن

کی تو خونه مراسم میگیره اخه. برن مسجد خوب. تو هم برو رک و راست به صاحبخونه ات بگو و عذرخواهي کن ازش

الان ب شوهرم زنگ زدم گفتم ب هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم خودت یجوری بپیچونشون