2777
2789
عنوان

میخان تو خونم چهلم بگیرن😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 57 پست
اول ک قبول نکنید بگید نهایتا ببرن مسجد.دوما اگ چاره نداشتید ازشون روفرشی بگیر پهن کن تو اشپزخونه هم ...

بچه ندارم قراره مردا بیان خونمون 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

من بودم میرفتم همه اینارو میگفتم حتی اگ بشه اشکم دونه دونه بچکه راضیش کنم ک بیخیال چهلم تو خونمون بش ...

وای من خیلی کم روعم نمیدونم چطور بگم ب شوهرم گفتم خودت قبول کردی خودتم جوابشون کن😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نه گفتن بلد نیستید  اینجوری همه ازتون سواستفاده می کنند  من از صاحب خونه تعجب نمی ک ...

ن خب اون موقه شرایط فرق میکرد ولی الان نمیشه😢

تا موقعی که اجاره بها میدید طبق تاریخ ثبت شده تو محضر صاحب خونه حق هیچگونه دخالت و ورود به خونه رو ن ...

وای چرا اینقد بی فکرن اگ شوهرمم نگه خودم میگم ناراحت بشن خب از جون خودمو عزیزام ک واجبتر نیس

خیلی مواظب باش من به جای تو کلی حرص خوردم . از خودخواهی همسایتون. بابا یه فاتحه بخونید دیگه مزاحم مر ...

خودم خون خونمو میخوره هر طور شده کنسلش میکنم

بیا تاپیک بزن بگو چیکار کردی. خب مراسم مردونه زنونه تو خونه خودشون بگیرن.به نظرم خودت برو پیش زنه بگو حاج خانم شرمنده به خاطر این ویروس جدید ما نمی تونیم خونه در اختیار بزاریم . ان شالله خدا رحمتشون کنه ولی ما شرمنده شما شدیم‌

بیا تاپیک بزن بگو چیکار کردی. خب مراسم مردونه زنونه تو خونه خودشون بگیرن.به نظرم خودت برو پیش زنه بگ ...

شوهرم گف بیام خونه حرف بزنیم هرچی شد خبرشو بهتون میدم تاپیک میزنم😯