2777
2789
عنوان

مامانا بیایین سئوال دارم😕

105 بازدید | 12 پست

امروز واکسن 4ماهگیه دخترم بود سرما خورده سرفه میزنه.چکارکنم بخاطر ک رونا یعنی نبرمش واکسنش بزنم ؟؟تاکی نبرم خطرناک نیست بعد عید صبرکنم چکارکنم کمک کنید😔😳😢

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه هفته دیرتر بشه اشکال نداره البته زنگ بزن از بهداشت بپرس

ولی نوزادا که نمیگیرن این بیماری رو

من چندروز پیش پسرمو بردم واکسن زدم اونجا هم محلول ضدعفونی کننده گذاشته بودن هم مایع دستشویی

دستامونو شستیم

منم فردا واکسن ۴ماهگیه پسرمه آبریزش بینی و خس خس سینه داره زنگ زدم بهداشت گفت هیچ دارویی مثه سرماخوردگی نباید استفاده کنه مشکلی نداره تب و اسهالم نباید داشته باشه میشه برد

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
منم فردا واکسن ۴ماهگیه پسرمه آبریزش بینی و خس خس سینه داره زنگ زدم بهداشت گفت هیچ دارویی مثه سرماخور ...

یعنی بعد عید ببرمش خطرداره میترسم😕😕

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
تا یه هفته دیرتر بشه اشکال نداره البته زنگ بزن از بهداشت بپرس ولی نوزادا که نمیگیرن این بیماری رو ...

دروغه که نوزادانمیگیرن ویروس ویروسه دیگه کوچیک بزرگ نمیشناسه که

نمیدونم

شوهرم میگه بزار بعد عید میترسم واکسنش دیربشه از موقعش بگذره

شوهرم میگه بزار بعد عید میترسم واکسنش دیربشه از موقعش بگذره

از خانه بهداشت فردا زنگ بزن بپرس خیالت راحت شه.

❤👨عاشق همسرو پسر قشنگم👶❤                         ⭐ماشاالله قوت الله بالله العلی و العظیم⭐
دروغه که نوزادانمیگیرن ویروس ویروسه دیگه کوچیک بزرگ نمیشناسه که

نمیدونم والا

ولی واسه دیرتر بردنش از خوده بهداشت بپرس

خیلی دیر ببری ممکنه واکسن اثر خودشو تو بدنش نذاره

من خودم یه بار بچمو یه هفته دیرتر از موقع اصلیش برا واکسن بردم اونم قبلش از بهداشت پرسیدم گفتن یه هفته اشکال نداره

نمیدونم والا ولی واسه دیرتر بردنش از خوده بهداشت بپرس خیلی دیر ببری ممکنه واکسن اثر خودشو تو بدنش ...

اااهان اوکی عزیزم