2777
2789

سلام عزیزان آیا خودتون یاکسی بوده تو سه روز آخر پریودی سایه ابرو کارکرده باشه؟ چطوری شد رنگش خوب ش؟ واقعا اینکه میگن رنگش به قرمزی میزنه راسته؟ 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو پریودی زدم روزهای اولش هم رفتم ترمیمش هم تو پری

رنگش همونی شد که خواستی؟ 

رنگش همونی شد که خواستی؟ 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من شید کردم روز اول مشکلی نداشت.بستگی به بدنت داره

رنگش همون شد که خواستی؟ آخه میگن تناژ قرمز میگیره و رنگ نمیگیره و... 

[QUOTE=125763053]رنگش همونی شد که خواستی؟  رنگش همونی شد که خواستی؟ [/QUOاره تیره زدم من بخاطر نمازم عمدا تو پری رفتم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
[QUOTE=125763053]رنگش همونی شد که خواستی؟  رنگش همونی شد که خواستی؟ [/QUOاره تیره زدم من بخاطر ...

منم واسه همین میخوام تو پریودی برم