2777
2789
تف ب ذات همچین آدماییی اینا آدم نیستن نکبتن ! باور کنید من اصلا شمالی نیستم ولی از اینکه مردم پاشدن ...

کاش جاده رو میبستن چقدر بعضی گاون آخه اونجا هم ویروس پخش شده 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه همش داره ازکشورای دیگه میگه زیرنویسش.ت کشور خودمون اوضاع بدتره اینا ب چشمشون نمیاد😂میگه مردم ...

خیلللی خوبیم ما فقط فکر بقیه کشورها هستیم واخبار از باقی کشورها داریم ازخودم ن خبر خاصی نیست، میبینی چی میگه.. میگه 40 تا کشور این ویروس گرفتن طوری نیست دیگه الان همه گیر میشه نباید استرس داشته باشیم.. کاش یکی خفش میکرد😡😡😠

تو ووهان چین قرنطینه کرده بودن، اون پسر دانشجویه ایرانی میگفت پایین هر ساختمون یه پلیس گذاشته بودن ن ...

ایران در حد چین نیست عزیزم. 

امکانات و توان و مدیریت قرنطینه نداره به هیچ وجه..

اگر داشت که این همه مردم الان هجوم نمی بردن سمت شمال

همینی که هست

یعنی بیشعوری بیداد می کنه

خب لعنتی بشین خونت 

مثلا این تعطیلی برای قرنطینه است پا می شی می ری

از کجا پول بنزین می یارن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

مطمئن باشید قرنطینه هم کنن باز اینجا یه سری تاپیک میزنن و میگن چرا قرنطینه کردن ؟ 

قرنطینه نکنن دوباره تاپیک میزنن چرا قرنطینه نکردن

تعطیل کنن تا آخر نوروز یه عده دیگه میان تاپیک میزنن

تعطیل نکنن یه جور دیگه 

یعنی بیشعوری بیداد می کنه خب لعنتی بشین خونت  مثلا این تعطیلی برای قرنطینه است پا می شی می ری ...

ای کاش واسه هرخانوار  غذاولوازم بهداشتی و اینجورچیزا بدن که کسی بهونه نیاره بیرون نره.مثل زمانی که سیل اومد زمانی که زلزله بود. اینجوری هرکی تو خونش بمونه تا این ویروس لعنتی ازبین ببره. ولی مردم بایدباهم متحد باشن تا شاید حرفمون ب گوششون برسه

چقدر بده كه يه عده فقط بايد زور بالا سرشون باشه يعني فهمش انقدر سخته كه اين تغطيلا ت براي مسئله بحرانيه وبايد بترسن و بيشتر مواظب باشن پاشدن رفتن تفريح .گناه شماليا 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چقدر بده كه يه عده فقط بايد زور بالا سرشون باشه يعني فهمش انقدر سخته كه اين تغطيلا ت براي مسئله بحرا ...

عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه واسش صلوات فرستادم🌹

مردم می گن انشالا که هیچی نمیشه برو تودل مریضی .هنوز درک اینو ندارن با ایشالا ماشالا هیچی تا حالا در ...

والا خدا بهمون عقل داده که ازش استفاده کنیم ن این آکبند نگهش داریم