2777
2789
مادر منم شمال تو روستا خونه داره چند بار در سال میرفت اونجا که یکیش همین عیدا بود الان نشسته تو آپار ...

کار درست هم همینه اول از همه سلامت خود ادم میوفته تو خطر مسافرت همیشه هس ... اما متاسفانه یه عده ... 

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین اسگل ها دیشب کلی توضیح دادن  که اگه بخوایم قرنطینه کنیم خیلی از مردم هرجور شده از خ ...

قرنطينه يني دولت مديريت كنه

به مردم قوت قلب بده

حمايت مالي و غذايي و دارويي درماني كنه

مردمم بشينن خونشون

اما مردم ما خريتشون بي انتهاست

پاشدن رفتن شمال واقعا نميدونم بايد چي گفت بهشون

مشكل اصلي ما عدم درك شرايط بحرانيه و نداشتن مديريت بحرانه

فرهنگ سازي نشده

اين فرهنگ و كي بايد  آموزش ميداده و بستر سازي ميكرده ؟ دولت

هر كشوري مثل يه هرمه در راس هرم حكومته حكومت نالايق مردم و نالايق تر بار مياره

مثل همين چيزي كه الان هست

من خودم سر كار ميرم و واقعا ناراحتم كه من ناقلنشم ب كسي منتقلش كنم

بعد يه خانمي تاپيك زده من رفتم باار دلم پوسيد تو خونه من بهش توپيدم به فكر خانوادت باش نوشته تو مشكل اعصاب داره ناراحتيت و به بقيه تزريق نكن

واقعا گاهي ميگم من چه گناهي كردم با يه سري گاو هم وطنم

" دور از جون همه"

فکرکنم ویروس رفع شده میگن برین شمال آب وهواتون عوض بشه😐😑😑

ن جدی دارم میگم. دیدی تیتر رو؟؟؟این یعنی یه راه دیگه بازکردن درسته؟؟؟اونم تو این شرایط؟؟؟ترافیک رو کمتر کردن که زودتر برسن ب شمال؟؟؟هه😒😕

چه کم شعور شدن ملت😑😑😑

با شماهایی که الان میرید شمال کاری ندرما

به خودتون نگیرید

ولی کلا کاش تو بلایا و مرگ و میر های ماهانه ی کشور ، اونایی که انقدر شعورشون کمه از دور بازی ها خارج شن و به دیدار حق بشتابن

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
آره دارم میبینم، دارن سخنرانی میکنن 😒

جالبه همش داره ازکشورای دیگه میگه زیرنویسش.ت کشور خودمون اوضاع بدتره اینا ب چشمشون نمیاد😂میگه مردم فلان کشور رفتن جلو داروخونه ماسک ندارن.من موندم تواین همه مهربونی اصن .که کشورخودمون فراموش نگران نداشتن ماسک برای اونا😂اخه ماچقدررررر خوووووبیم چقدر مهررررربوووون😂😂😂

مثل اینکه یه سری پدر و مادر ها هم از سر ناگاهی یا نمیدونم چی 

از تعطیلی مدارس برای بردن بچه به بازار و خرید عید استفاده کردن متاسفانه 

سلام بچه ها راجع به پرتقال و لیمو شیرین  که پرسیده بودین  من الان تو نت خوندم که خوردنشون ضرری نداره ( سازمان بهداشت جهانی گفته قرص ویتامین سی  همون قرصای جوشان    تاثیری ندارن زیاد    پس اونایی که پیدا نکردن  نترسن ) عسل   گردو    تخم کتان هم خوبن   

از گوشت ها هم از ماهی  و مرغ استفاده کنید  سعی کنید از گوشت های قرمز استفاده (نکنید )

و اینکه مواد غذایی  مثل گوشت  شیر  تخم مرغ  رو حتما حتما حتما   کامل بپزید به هیچ وجه نیم پز نکنید   مثلا استیک نیم پز   یا تخم مرغ عسلی  یا شیر سرد نخورین 

فست فود نخورین اصلا 

غذا هایی که نحوه ی پختشون رو هم نمیدونین همینطور 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
باید ببندن جاده رو ندارن برن تا آدم بشن . چقدر خجسته 

بله راهش قرنطینه ست

ولی به دلیل نداشتن امکانات لازم انجامش ندادن متاسفانه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

متاااسفمممم 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
متاسفانه مردم ایران خیلی بی ظریفتن.هربلایی ک سرمون میاد از خودمونه ربطی ب مسئولین و امریکا و... ندار ...

آی بخدا روزی هزار بار شوهر منم اینو میگه آخه چقدرررررر آدم میتونه نفهم باشه که تو این شرایط بره سفر