2777
2789
عنوان

سرویس طلا 😍😍😍+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوست دارم خیلی زرنگه یعنی قششششنگ فرق بین طلا بدل با نقره رو میفهمه😑😐هرچیم بگی میگه تابلوعه ...

منم میفهمم حالا خیلیم طلا باز نیستما ولی میفهمم

و خدایی که به شدت کافیست ... 
منم میفهمم حالا خیلیم طلا باز نیستما ولی میفهمم

از کجا آخه،یبار یکی از دوستامون نشونشو بهمون نشون داد این از رو فیلمش گفت طلا نیست😑😐

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
معلوم نبود کسی نفهمید

تاوقتی خودت نگی و سرویس تو دست کسی ندی هیچ کس نمیفهمم نباید بذاری کدشو کسی ببینه...از خودش مشخص میشه نقرس....البته عزیزم این مدلی ک شما انتخاب کردی از مدلش کاملا مشخصه ک نقرس....اول برو طلافروشی ها روببین چطوریه سرویس هاشون دقیقا همون مدل نقرشو پیدا کن و ب همه بگو طلاس...بگی طلاس ارزش خودتو حفظ میکنی و کسی پشت سرت حرف نمیزن

اسی جون من همه طلاهامو فردای پاتخت مجبور شدم بفروشم ولی شوهرم بعدا برام جبران کرد غصه نخور

منم همینو بگم شوهرم عالیه می‌دونم می‌شناسمش دو سال دوست بودیم دو سال عقد و نامزد بودیم اونجور آدمی نیست ک نخره بهش گفتم می‌خوام این کارو بکنم دو روز باهام قهر بود می‌گفت نمی‌خواد ولی خودم بخاطر آرامش زندگیم دوست دارم این کارو بکنم

به نظرمنم کار خوبیه یه سرویس نقره خیلی قشنگ انتخاب کن

همیشه هم برات  یادگاری می مونه دیگه نگران دزدیده شدن یا گم شدنش نیستی درضمن مجبور هم نیستی بخاطر خرید خونه و این مسائل بفروشیش

ادم یه سرویس قشنگ میخواد که در مهمونی و مجالس گردنش کنه

دیگه چه فرقی میکنه جنسش چی باشه

خدا کنه خرید سرویس نقره برا خرید عروس و داماد مدبشه 

که یکم از استرس جوانها برای ازدواج به خاطر مسائل مادی اش کم بشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.