2777
2789

دوستان چندین بار پیش چندین فرد مختلف رفتم حتی شده از دو شهر مختلف.از همینا که درباره زندگی و راز های پنهانت میگن 

همه ازمن میترسن .اخری گفت شوهرت سالمه مشکل خودتی تو موکل داری .گفتم یعنی چی گفت یعنی همه این آشوب های زندگیت بخاطر درون توه نه شوهرت .یکیشون هم که ترسید و گفت برو بیرون .هنگ کردم .چیزهای دقیق و درستی گفتن .

نمیدونم اطلاعی دارین یا نه که این جن و اینا چجوریه

من وقتی ۷ ساله بودم منو بردن زیر تاس .یه مراسم احضار جن برای پیدا کردن چیزی .طلا گم شده بود و منو بردن .پیداش هم کردم .

سالهاست ذهنم درگیره.موقع حمام موقع لباس عوض کردن حتی موقع نزدیکی احساس گناه میکنم انگار یکی داره نگاهم میکنه شرم میکنم .

اولین باری هم که برای این مشکل به کسی مراجعه کردم ازم ترسید .گفت قران بخون پاشو برو بیرون .فقط قران بخون .

چیزی میدونین؟

هر چیزی ...😔

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرآن بخون آرامش ویدا کنی

امتحان کردم موقع خوندنش حس بدی دارم حتی سردرد .مدتی حتی قران صوتی گوش دادم .یه جور حس گناه ترس .نمیتونم توصیفش کنم

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
دختر عمه منم اینجور بود همزاد داره رفت پیش دعا نویس تا نشست تابلو رو دیوار ا۴تاد شکست  ی تیکه ا ...

بحدی تعجب کرد ازمن و چشاش گشاد شد که خودم ترسیدم لکنت پیداکرده بود گفت برو ب ب بیرون .

امتحان کردم موقع خوندنش حس بدی دارم حتی سردرد .مدتی حتی قران صوتی گوش دادم .یه جور حس گناه ترس .نمیت ...

وای منم قرآن میخونم سردرد میگیرم خیلی دوس دارم به دلم بشینه اما... کلا زیاد قرآن بخونم وسواس میگیرتم

بحدی تعجب کرد ازمن و چشاش گشاد شد که خودم ترسیدم لکنت پیداکرده بود گفت برو ب ب بیرون .

چجوری طلارو پیدا کردی؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
من یک سوال مهم دارم.چطوره که ر مال ها و دع ا نویس ها نسخه میدن برای بقیه اما زندگی خودشون چنگی به دل ...

نه کی گفته؟

من دعانویس میشناسم شاسی بلند سوار میشد 

این همه که از جیب مردم میزنن انتظار داری فقیر باشن؟؟ اگرم اونطور باشه خودشونو دارن مفلس و بدبخت نشون میدن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!