الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توروخدا چطور دلتون میاد پشت سرمردم اینجوری حرف بزنین هرکس اندازه خودش ارزشو شخصیت داره باید براهمه احترام قائل بشیم تو هراخلاق و شخصیتی که باشه این بیچاره چیکارکرده که بعضیا پشت سرش اینطور بد میگن
جالبه که همه گیر دادندبه بازیگرا و هنرمندان عزیز ولی کاری بکار دزدا و اختلاسگران مملکت ندارن😐
تو چی هستی؟؟؟ هر کس می تونه نظر خودش رو بگه تو چرا بهت برخورد ؟؟؟!!!! مطمئن باش خود بهاره رهنما روز ...
من سوپر استار مورد علاقه ندارم. رفتارت و حرفات تهوع اوره تو از اون قشر ادمایی هستی که میگی در خونه طرف بازه پس باید رفت دزدی چون اگر خونه و اموالش مهم بود براش در رو باز نمیزاشت!!! من نظری درباره این خانم ندادم فقط متنفرم از اینکه به خودتون اجازه میدین درباره زندگی مردم نظر بدین و دلیلتونم اینه که چون عکسش رو تو فضای مجازی گذاشته!!!
من سوپر استار مورد علاقه ندارم. رفتارت و حرفات تهوع اوره تو از اون قشر ادمایی هستی که میگی در خونه ط ...
جالب اینجاس همینایی که عین پیرزنای فضولو عقب افتاده نظر دادن خودشون تاپیک میزنن بیاایید مادرشوهر فضولی کرد تو کارم
بدویید بیااایید خواهرشوهرم بهم توهین کرد.خب شما خودتون پاش بیفته صد برابر از مادر شوهرو خواهرشوهرتون بدترید دیگه از چی گله میکنید
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
واقعا چه کسایی رو سلبریتی کردیم و ازشون طرفداری می کنیم ذره ای دلشون برا مردم نمی سوزه ...
دقیقا من قبول دارم خوشگله ولی هیکلش خوب نیست کاراشم مناسب الان نیست بعد مردم میشن جهان سوم بخاطر همین تزهای روشن فکری میخوام مهاجرت کنم یه ذره فکرنمیکنن پول کشور داره میره ی کمکی کنن فقط تز روشن فکری🙄
دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم