2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته طلاق گرفتن. الان فک کنم ۲ سالی هست با این آقا ازدواج کرده. زیاد عکس میزاره. ندیدید؟

عه چ جالب

ندیدم والا اولین باره میبینم

⚡مثل دَریــا بـاش هَــرکسے از حَــدش گُذَشت👈غَــرقَش 👉کُـن.⚡

چرا یه عده از عشق و خوشی آدما ناراحت میشن؟! حالا اگه همین بهاره رهنما مرده بود همه می اومدن آه و ناله که ای وااای جوون مرگ شد عروسی بچه شو ندید و فلان و بهمان ولی چشم دیدن شادی دیگران رو نداریم 😕

اخه نمیدونم چرا ولی اینگار وانمود کردن و خود نمایی اینگار میخواد هی مطرح شه وگرنه هوووو خدا داده عاش ...

تا وقتی طلاق نگرفته بود مثل خرس می خورد
الان همه این خودنمایی هاش برای به رخ شوهر سابق کشیدنه
چه خبره حالا
همیشه تو فیلم هاش هم به زیبایی که خدادادی بوده و خودش نقشی نداشته نازید و پز داده
دخترش دیدید چقدر زشته
کاش بهاره خانم انسانیتش رو بیشتر نشون میداد
سالگرد ازدواج های مزخرفش رو دیدید؟؟؟
لباس جلو کوتاه پوشیده با شلوار یعنی چقدر دهاتی
اگه نمیتونی لباس با دامن کوتاه بپوشی خب دامن بلند بگیر برا لباست
چقدر فخر فروشی و خود نمایی
باور کن که چقدر هم تو خونه دعوا دارن و  رو نمی کنن
حاجی هم چون بهاره زنش شده محصولاتش رو راحت می فروشه و هردو خوشحالن که ازدواج کردن ولی پشت پرده ها رو که ما خبر نداریم
به نظر من بهترین کار اینه که اصلا محل نذاریم و اینقدر دنبالش نکنیم هر غلطی می کنه به خودش مربوطه 

خدای خوبم سپاس
تا وقتی طلاق نگرفته بود مثل خرس می خورد الان همه این خودنمایی هاش برای به رخ شوهر سابق کشیدنه چه خ ...

اره والا موافقم،منم هنوز یه تیپ شیک خانمانه ازش ندیدم! کلا این عشوه های عاشقانه هم بهش نمیباد اخه!!!