2777
2789
چرا یه عده از عشق و خوشی آدما ناراحت میشن؟! حالا اگه همین بهاره رهنما مرده بود همه می اومدن آه و نال ...

چون خودشون بدبختن😐دلشون میخواد بقیم مثل اونا باشن 

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز که این تاپیک ودیدم فک نمیکردم پربازدید بشه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

مامانا و باردارا بیاین تاپیک آخرم توروخدا🥰

دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤                                    خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲           ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔                             اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲               ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣

چه تاپیک حال به هم زنی زدید  عشق یه زن و شوهر رو یه عکس ثبت کرده ایتجا ادم انتظار داره بقیه بگن خوش باشن و عشقشون پایدار و اینا ولی در نهایت تعجب همه میگن ایی  اوقق وایی چرااا چون این خانوم دومین ازدواحشه و طبق تفکر عمه اقدسی و خاله شهینی باید یا بعد طلاق  می مرد ته خونه اش و سیبیلاشو میزاشت بلند شه یا اگه شوهر کرد سرشو بندازه پایین از این شرم بمیره ...جالبه اکثر اونایی که الان دارن میگن اوق و چ حال به هم زن تو یه تاپیک دیگه میشن فمنیست و طرفدار بانوان 😐😐😐😐خواهشن حالا که انقد تفکرای نفرت انگیزی دارید نسبت به همجنس خودتون دیگه بروزش ندید حداقل افسردمون نکنید از هم وطن بودنتون 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
سلبریتی ها ی مشت آدم متظاهر و فاسد هستن. دست همشون رو شده است. همین خانم که هی عکس های مثلا عاشقانه ...

امین فرزین هم یه اشغال لاشخوره که سرش تو ماتحت زندگی بقیه است این زن چه با شوهرش زندگی کنه چ نه به هیچکس ربطی نداره همون امین فرزین هر کدوم از بچه های عصرجدید که میخواست دیده شه شروع میکرد تخریبش همچین ادم عقده ای قطعا نباید بشه سنبل و منبع خبری ...لازمه بگم طرفدار هیچ کدوم از سلبریتی های ایرانی نیستم ولی حرقت جالبه که امین فرزینو ادم خوبی میدونی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
سلبریتی ها ی مشت آدم متظاهر و فاسد هستن. دست همشون رو شده است. همین خانم که هی عکس های مثلا عاشقانه ...

از کجا مطمئنی؟؟

واقعنی باهاش زندگی نمیکنه؟اصلا این شوهرش هست یانه؟

پس مگه مرض داره هی ازش عکس میزاره😒😒😒😒😤😤

امین فرزین هم یه اشغال لاشخوره که سرش تو ماتحت زندگی بقیه است این زن چه با شوهرش زندگی کنه چ نه به ه ...

من نگفتم این اقا خوبه یا بد. فقط گفتم داره دست ی سری آدم رو که مدام به اون چیزی که نیستن تظاهر میکنن، رو میکنه. همین. آدم هایی که از سادگی بقیه و با دغل بازی پول درمیارن در حالی که ی عده ی زیادی تو همین کشور ما به سختی زندگی میکنن. من خودم میدونم این آقا هم از ی جایی ساپورت میشه اما به هر حال حرف های خوبی میزنه. در مورد اونایی که تو عصر جدید شرکت کردن هم باید بگم، برنامه اش در مورد اونا رو ندیدم ولی به نظرم بزرگ کردن هیچکس تاکید میکنم هیچکس کار درستی نیست یعنی احمقانه است. تو کشور ما آدم های زیادی هستن که استعدادشون هیچ وقت دیده نمیشه، حالا چند نفر که مطمئنا اونقدر اوضاعشون خوب بوده که برن تو تلویزیون و خودشون رو نشون بدن رو چرا باید الکی بزرگ کرد؟ اونام مثل بقیه. اگه استعدادیابی هست یا حمایت از جوان ها باید برای همه باشه ن ی عده ی خاص. 

از کجا مطمئنی؟؟ واقعنی باهاش زندگی نمیکنه؟اصلا این شوهرش هست یانه؟ پس مگه مرض داره هی ازش عکس میزا ...

نمیدونم. تو ی برنامه در مورد چند نفر داشت صحبت میکرد، در مورد اینم اینطوری گفت. 

من نگفتم این اقا خوبه یا بد. فقط گفتم داره دست ی سری آدم رو که مدام به اون چیزی که نیستن تظاهر میکنن ...

عده ای خاص ؟دختر عمه من یکی از اونایی بود که فقط از طریق استعدادش رفت عصرجدید اینکه حذف شد و اینا رو کاری ندارم ولی حداقل من دیدم که به هیچ جا وصل نبود و پاشد رفت عصرجدید بزرگ کردن نبود بعضیا واقعا استعداد بودن تو این برنامه مث سعیدمنتالیست تو کارش فوق العاده است همین امین فرزین شروع کرد به لو دادن رازاش اونم نه واقعی به صورت تهمت و دروغ  چرا واقعا از پیشرفت یکی که تهش میتونه یه برنلمه سرگرمی بسازه تو صداو سیما رو انقد تخریب کنی دلیلی داره جز مشکل روانی باز خوبه خوشحالم که اگاهید و میدونید داره از یه جایی ساپورت میشه واسه واراش