2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضاتو دوس دارم.آدم همیشه از دوستاش میخوره.من بعد ازدواجم دور همه رو خط کشیدم

کار خوبی کردی دوست و رفیق معنایی نداره این روزا 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خوب اونا عکساشونو منتشر میکنن که ماها نظر بدیم دیگه، چطور به ما چه؟

عکس نمیذارن که غیبتشونو کنن ، مثلاً شما خودت با همسرت عکستونو بذارین اینستا یا جای دیگه برای این میذاری که بقیه هرچی خواستن پشت سرتون بگن و تو زندگیتون فضولی کنن؟!! خودمونم دلمون نمیخواد کسی پشت سرمون چیزی بگه 

هرکس زندگی خودشو داره . حالا اینا هم با هم زنو شوهرن .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3868099/خانوما گزارشبنظرتون-ازدواج-سنتی-خوبه-یا-بعد-چند-سال-رابطه-و-عشق-و-عاشقی

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3868099/بنظرتون-ازدواج-سنتی-خوبه-یا-بعد-چند-سال-رابطه-و-عش ...

خانوما میشه گزارش بزنید ممنون میشم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
عکس نمیذارن که غیبتشونو کنن ، مثلاً شما خودت با همسرت عکستونو بذارین اینستا یا جای دیگه برای این میذ ...

توجیه شون اینه که اگه هم راه برای جنایت ما باز کنند ما جنایت میکنیم چون راها برامون باز کردن :)

در کل :

من بیشتر این مدل حرص خوردن ها و نظرات منفی کاربران را حسادت به زندگی اینها میدونم نه صرفا نظردهی .

خیلی ها زورشون میاد که یکی زندگی ش خوب باشه و یا در حال خندیدن باشه .این عکسی که رهنما گذاشته خیلی عکس عادی و معمولی ای هستش ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بنظرم وقتی کسی عکس میزاره تو اینستا حتما میخواد نظر مردم رو بدونه،یا میخواد حس خودشو از موفقیتش،خوب وقتی دوست دارن چرا مردم نظر نده؟؟؟ دیگه هیچ حریم چارچوبی برای بعضی ها وجود نداره

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤