2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این مرد؟

417 بازدید | 4 پست

شوهرم دیشب ساعت ده و نیم اومده خونه‌.با دوست گندش بوده ک اصلا ازش خوشم نمیاد اهل هر چی بگی هست

امروزم زنگ زده امشب دیر میام میخوام برم فوتبال

حالا من میگم تو این شرایط مریضی ک اومده وقت فوتبال نیست حرف گوش نمیده اخر هممونو مبتلا میکنه.من چیکار کنم با این مرد؟خسته شدم بخدا

چند وقت پیش سر این دیر اومدنا و با دوستاش موندنا قهر کردم قول داد ماهی یبار الان باز شروع شد

دیروز بچه واکسن ۱۸ ماهگیشو زده بود هنوزم تب و درد داره ولی این مرده مسئولیت حالیش نیست انگار

واکسن بچت ک عادیه تا ۳روز ممکنه تب کنه...اسفند دود بده تو خونه...درمورد همسرتم نظری ندارم..فقط سعی کن قهر نکنی..قهر کردن چیزی رو درست نمیکنه...باهاش حرف بزن تو موقعیتهای مناسب...با دعوا چیزی درست نمیشه عزیزم.

حتما برومشاوره عزیزم

هم نگهداری بچه دست تنها سخته

هم اینکه همسرت متاسفانه عادت به رفیق بازی داره باید بامشاوره وبرنامه ریزی اوضاع روردیف کنی

وگرنه اگه هرروز بهش بگی میشی غرغرو 

خودتم عصبی میشی کم کم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واکسن بچت ک عادیه تا ۳روز ممکنه تب کنه...اسفند دود بده تو خونه...درمورد همسرتم نظری ندارم..فقط سعی ک ...

خسته شدم بخدا

آخر هممونو مریض میکنه

تو این شرایط کسی بیرون نمیره جز مواقع ضروری اونوقت این تا اخر شب بیرونه روزای معمولی ۶ و ۷ خونست اخه

منم حوصلم سر میره کلا تو خونم

حتما برومشاوره عزیزم هم نگهداری بچه دست تنها سخته هم اینکه همسرت متاسفانه عادت به رفیق بازی داره ب ...

جدیدنا تا میگم پول بده یکاری میخوام بکنم میگه از کارتت وردار.۵۰۰ تومن روز زن و ولن و برای خرید عیدم داده کلا میگه خرجاتم از همون بکن.اون تموم شده دویست تومنش مونده نگه داشتم کیف و کفش بخرم😭پول مشاوره نمیده.میگم مشاوره میگه ن نیازی نیست تو نباید سخت بگیزی کار من اشتباه نیست.من پوسیدم تو خونه یکماهه بیرون نرفتم ک مریض نشه بچه

از ترسم کسیرم نمیگم بیاد پیشم ک نکنه مریض باشن اخه امسال منو بچم کلا مریض بودیم دلم نمیخواد باز مریض بشیم

از ویروس جدیده هم میترسم