2777
2789
عنوان

شام تولد چی بزارم

457 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها فرداشب تولد شیش سالگی دخترم برای پذیرایی هرچی لازمه بهم بگید شام چی خوبه سالاد چی درست کنم دسر چی بزارم مهمونام 40 نفرن برای این تعداد چندکیلو کیک بخرم 

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

بنظرت مهمونی تو این اوضاع خطرناک نیس؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

سالاد ماکارونی و پیراشکی گوشت یا پیتزایی خوبه همینطور کیک مرغ کشک بادمجون فلافل آماده به حالت فینگر فووی درستشون کن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کیک که باس با مغازه ایی که کیک سفارش میدی مشورت کنی چند کیلو 

شامم زرشک پلو خوبه 

سالاد کاهو هویج ذرت نخودفرنگی خیارسبز گوجه

بودجه نداری الویه بذار با کتلت و اینا 

فینگر فودی درست کن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
بنظرت مهمونی تو این اوضاع خطرناک نیس؟

نه شهر ما شلوغ نیس و من دوساله ساکن اینجا نیستم توی غربتم الان دلم میخواد یه دوره همی باشه 

کرون ا پلو😂

خوشبحالتون. منم دلم کیک خواست

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

کیکت رو برو امروز سفارش بده ۷ کیلو بگیر 

شام هم جوجه و با یه خورشت پیش غذا هم سوپ و ژله و سالاد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
سالاد ماکارونی و پیراشکی گوشت یا پیتزایی خوبه همینطور کیک مرغ کشک بادمجون فلافل آماده به حالت فینگر ...

بنظرت فست فودی یهتره یا چلویی با کباب

واسه کیک که باس با مغازه ایی که کیک سفارش میدی مشورت کنی چند کیلو  شامم زرشک پلو خوبه  س ...

مسئله هزینش نیس دلم یه دعوتی خوب میخواد ک به همه خوش بگذره

بنظرت فست فودی یهتره یا چلویی با کباب

اینایی که گفتم خیلی بهتره برا تولد ولی اگه کاراتون زیاده می تونی یهو غذا از بیرون بگیری کارتم راحتتر میشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند