2777
2789
عنوان

شام تولد چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله هزینش نیس دلم یه دعوتی خوب میخواد ک به همه خوش بگذره

من شخصا جایی بهم خوش میگذره که راحت باشم و غذا که زیاد مهم نیس گلم البته اگه مهمونات صمیمی هستن ...

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
من شخصا جایی بهم خوش میگذره که راحت باشم و غذا که زیاد مهم نیس گلم البته اگه مهمونات صمیمی هستن ...

میدونی چون خونم راه دوره و مهمونام همه خودین دلم میخواد تلافی این دوسال ک هربار میام دعوتمون میکنن در بیاد یه جوری جبران کنم

مامان سه تا قندعسل

سالاد ماکارونی و الویه 

کشک بادمجان و فلافل و سمبوسه و مینی پیتزا و ناگت مرغ و شنیسل مرغ و سیب زمینی سرخ کرده

شام : جوجه و کباب و زرشک پلو با مرغ و چند نوع سالاد و ماست و زیتون 

کیک : اگه بری سفارش بدی همونجا بهت میگن چند کیلو باید بخری 

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
میدونی چون خونم راه دوره و مهمونام همه خودین دلم میخواد تلافی این دوسال ک هربار میام دعوتمون میکنن د ...

اوکی ...پس قشنگ مفصل برگزار کن چون کادو هم میارن دیگه .

پیش غذا ...بعدم کیک ببرن و.....اخر هم شام مفصل و چند جور سالاد حداقل دو رقم شام 

انواع نوشیدنی ....

اوکی ...پس قشنگ مفصل برگزار کن چون کادو هم میارن دیگه . پیش غذا ...بعدم کیک ببرن و.....اخر هم شام م ...

عزیز همشهری من خونه بابام مشهده خودم ساکن شهر شمام چندنوع نوشیدنی مثلا چی ؟؟

مامان سه تا قندعسل

عزیز همشهری من خونه بابام مشهده خودم ساکن شهر شمام چندنوع نوشیدنی مثلا چی ؟؟

عزیزم یزد هستی ...😘😘😘

دوغ و دلستر  چند مزه و نوشابه زرد و مشکی اینا رنگ لعاب میده به سفرت و مجلسی میکنه میفهمی