2777
2789

من شش ماه با یه پسره بودم عاشقم بود همه چی عالی بود اخرش خودم کات کردم چون احساس کردم دوسش ندارم و دارم در حقش ظلم میکنم چونکه قدش کوتاه بود وگرنه بقیش عالی بود

سه ماه از کات کردنمون میگذره 

ولی من حالم هنوز خوب نشده با اینکه خودم کات کردم 

با هرکسی بعد اون آشنا شدم همش مقایسش کردم ، پروفایلشو چک میکنم، دلتنگش میشم دلتنگ محبتی که بهم میکرد ، حتی تو دانشگاه که دیدمش از دور پنیک شدم

به نظرتون من عاشقش بودم و نمیدونستم؟

چند وقت پیش اونو دیدم خوشحال و راحت بود 

حتما بعد از سه ماه حالش بهتر شده 

دلم به حال خودم میسوزه روز به روز دارم عذاب میکشم شبا خوابشو میبینم 

لایک نکن😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم صرفا دلت تنگ شده براش و ادم وابسته ای هستی که وقتی چیزی و از دست میدی تازه به خودت میای 

مقایسه نکن الکی شاید قسمت هم نبودین خودتو سرگرم کن با یه کاری الان اونم زندگی خودشو داره :( زیادم اینو که عاشقش بودی و اینا تلقین نکن

خب چون تا وقتی پیشت بود متوجه نشدی چقد دوسش داشتی

آخ از کامنتت

نمیدونم دوسش دارم یا نه شک کردم

اخه تراپیستم غیر مستقیم گفت چرا از دوست داشتنش فرار میکنی از اون روز خیلی بهم ریختم

لایک نکن😑

واقعا؟ آخه چطور اون حالش خوب شده ولی من نه هنوز ؟

اونم عشق نبوده اگه عشق باشه فراموش نمیشه عاشقی این روزا زیاده ولی از روی هوس

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

وابسته شده بودی و حالا اذیتی 

اون حالش خوبه چون تونسته از تو عبور کنه

ولی از این به بعد به معیارهات توجه کن تو که عاشق قدبلند بودی نباید شش ماه اونو علاف خودت میکردی 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

وابسته شده بودی و حالا اذیتی اون حالش خوبه چون تونسته از تو عبور کنهولی از این به بعد به معیارهات تو ...

میدونی من اولش که کات کردم خیلی حالم خوب بود برعکس اون

هرچی گذشت اون بهتر شد من بدتر

لایک نکن😑