خوشگلشونم مدیر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8089 عنوان شام تولد چی بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست سلام بچه ها فرداشب تولد شیش سالگی دخترم برای پذیرایی هرچی لازمه بهم بگید شام چی خوبه سالاد چی درست کنم دسر چی بزارم مهمونام 40 نفرن برای این تعداد چندکیلو کیک بخرم مامان سه تا قندعسل 1398/12/05 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 خیلی استرس دارم ک کم و کسری نباشه بعدم به کسی اعلام نکردم تولد دخترمه کاش یجوری بشه نفهمن اینجوری بد ... ای شیطون ...خوب کاری کردی میگی ک واسه جبرانه ....پس بهترین کارو کردی استرس نداشته باش انشالله خاطره خوش میشه تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
خوشگلشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8089 ای شیطون ...خوب کاری کردی میگی ک واسه جبرانه ....پس بهترین کارو کردی استرس نداشته باش انشالله ... وای ک چقد خیالمو راحت کردی مرسی دوست خوشگلم تنت سلامت مامان سه تا قندعسل
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 وای ک چقد خیالمو راحت کردی مرسی دوست خوشگلم تنت سلامت فدای قلب مهربونت گلم ماچ رو کله ات 😂😘 تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
خوشگلشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8089 فدای قلب مهربونت گلم ماچ رو کله ات 😂😘 بقول دخترم یه ماچ محکم از مماغم بکن اگ پشیمونی وقتی ک دعواش میکنم 😂 مامان سه تا قندعسل
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 بقول دخترم یه ماچ محکم از مماغم بکن اگ پشیمونی وقتی ک دعواش میکنم 😂 دورش بگردم خشوک خودمی ..از طرف من ببوسش بگو تولدش مبارک باشه دعای خیر من همراهشه سفید بخت بشه الهی تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
خوشگلشونم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 8089 دورش بگردم خشوک خودمی ..از طرف من ببوسش بگو تولدش مبارک باشه دعای خیر من همراهشه سفید بخت بشه الهی&n ... جووون خشوک ات منو کشت دلم برا یزد تنگ شد پاشم زودی بیام خونم یزد ک رونا نیومده 😂 مامان سه تا قندعسل
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 جووون خشوک ات منو کشت دلم برا یزد تنگ شد پاشم زودی بیام خونم یزد ک رونا نیومده 😂 چرا بیمارستان فرخی و شهید صدوقی اومده😷 تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂