2777
2789
عنوان

کتک کاری مرد

675 بازدید | 41 پست

بچهایکی ازدوستام سر صب اومو قهر خونم قراره فردا بره خونه مامانش(شهرستان) 

الانم همش میگه میخوام طلاق بگیرن ازدواجشون عاشقانه بود .... شوهرشم خیلی دوسش داره از صبح چند بار اومده دنبالش ولی دوستم نمیره... پاشو کرده تو ی کفش طلاق میخوام دیگه دوسش ندارم...میگه:.مرده اخلاق ب خصوصی  داره خسیس نیس ولی واسه هزینه کردن ادمو حرص میده (البته من ک تا حالا ندیدم دوستام همیشه بدتر از خودم ب خریده)

امروزم چند تا کشیده زده توصورتش ... و دوستمم نامردی نکرده ساختمونو خراب کرده تو سرش.. داد و بیداد ک من دوستت ندارم ازت بدم میاد هیچ احتیاجی بهت ندارم ب چ جرعتی دست روم بلند میکنی و طلاق میخوام اینا........ هستین بقیشو بگم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی سر صبح با چشای پف کرده باید بگیم خوب  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

علت دعوا رو نمیدونم... پرسیدم گفتن سر چیزای مسخره متوجه نشدم.... مرده اومد دنبالش چند بار ... ولی چیزی ک متوجه شدم این بود ک مرده از کتک کاریش پشیمون ک نیس هیچ عذرخواهیم نکرد و میگفت تقصیر خودشه...... 

ب دوستم گفت بیا بریم بیرون ی چیزی بخوریم هوات عدض میشه میرم خرید هر چی خواستی بگیر ولی دوستم گفت نمیخوام و ازت خوشم نمیاد دیگه و اینا..... مرده هم گفت باشه من میرم امشب بمون اینجا اول صبح میام دنبالت حق نداری بری جایی