2777
2789
عنوان

کتک کاری مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 41 پست
علت دعوا رو نمیدونم... پرسیدم گفتن سر چیزای مسخره متوجه نشدم.... مرده اومد دنبالش چند بار ... ولی چی ...

بیرون نرید خطرناکه😐

عزیزم نذار بره خونه باباش

بگو ببخشه.گناه داره.دعوا که به خانواده ها بکش به این زودیا جمع نمیشه.یه کم بگذره اروم میشه

فعلا ازش ناراحته دلش پره فقط بدیاشو میبینه

خدایا شکرت بخاطر همسر خوبم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش .طبیعیه دوستت ناراحت باش. دو روز دیگ میخابه میره سر زندگیش

میگع دیگه هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه.... حتی میل جنسیمم باهاش صفر شده حتی نیاز جنسیم ندارم خیلی وقته بهش.... حوصلشو ندارم و از این حرفا.... مرده دوسش داره انگار... نمیدونمم شایدم از مهریش میترسه... 

دوستم میگه ب من توجه نمیکنه زیاد همش یا سرکاره یا پاتلوزیون یا خواب... فقط تو تخت همجوره قربدن صدقم میره و دنبالمه

گفتم دیگع

باید از مشاور کمک بگیرن گلم،اون آقا کنترل اعصابشو نداره،شاید دوباره بحثشون شد حل بده دوستتون سرش بخوره جایی پشیمونی بار بیاد.امنیت جانی نداره.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
بیرون نرید خطرناکه😐 عزیزم نذار بره خونه باباش بگو ببخشه.گناه داره.دعوا که به خانواده ها بکش به ای ...

ب شوهرش گفت:تو مشکل روانی داری ک دست روم بلند میکنی..... باید بری پیش روانشناس و مشاور...... شوهرشم گفت باشه من تنها نمیرم بیا فردا باهم بریم پیش مشاور... دوستم گفت من طلاق میخوام مرده عصبی شد گفت انقدر نگو طلاق طلاق..... اخرش طلاق میگیریما.... حالا دوستم خیلی جدی داشت میگفت طلاقم بده

ن بابا بنده خدا اهل این چیزا نیس...  کلا مرد دوست نیس

تو از کجا میدونی اهله این چیزا نیس؟؟..همه ک همه چیو نشون نمیدن..تجربه ثابت کرده کسی ک‌سره هیچو پوچ الکی الکی همه چیو بهم‌میزنه از طرفه ی نفره دیگه دره باغه سبز دیده هوایی شده

باید از مشاور کمک بگیرن گلم،اون آقا کنترل اعصابشو نداره،شاید دوباره بحثشون شد حل بده دوستتون سرش بخو ...

بله اتفاقا دوستمم بهش گفت.تو باید بری پیش رونشناس و مشاور.. .. مرده سریع از خدا خواسته قبول کرد گفت:باشه فردا بریم باهم...

میگع دیگه هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه.... حتی میل جنسیمم باهاش صفر شده حتی نیاز جنسیم ندارم خیلی وق ...

توام میگفتی الان همه مردا اینقد مشغله دارن اینطورن دیگ. فکرشون مشغوله و مردا مث زنا چن بعدی نیستن.تک بعدین .  یا اینک بگو اگ تصمیمت جدیه برو با خانوادت حرف بزن. اگ نرف حرف نزد بدون یه چرتی گفته

دختری با ارزو های زیبا
تو از کجا میدونی اهله این چیزا نیس؟؟..همه ک همه چیو نشون نمیدن..تجربه ثابت کرده کسی ک‌سره هیچو پوچ ا ...

از دوره دبستان هم محله ای و همسایه و هم کلاسی بودیم میشناسمش..... کلا خودش ی پا مرده.... سر هیچ و پوچ نیس کتکش زده بهش میگع:چی بپوش چی نپوش.. میگه همش پا تلوزیونه بهم جز تو تختخواب دیگع توجهی نداره

توام میگفتی الان همه مردا اینقد مشغله دارن اینطورن دیگ. فکرشون مشغوله و مردا مث زنا چن بعدی نیستن.تک ...

چی بگم حس میکنم ک جدیه..... انگار خسته شده.... شایدم الان عصبیه.... 

از دوره دبستان هم محله ای و همسایه و هم کلاسی بودیم میشناسمش..... کلا خودش ی پا مرده.... سر هیچ و پو ...

با اینکه همچنان معتقدم ک زیره سرش بلند شده..ولی احتمالم میدم ک خوده مرده دوستتو ب ی ادمه لوسو ننر تبدیل کرده ک فقد ب فکره خودشه و نمیشه ب مرغش گفت کیش

خسته ک شده ولی عصبیم هس

میگه از این عصبیم ک اصلا عدزخواهیم نمیکنه احساس پشیمونیم نداره.... قبلا هم دست ب زن داشت ولی یکسالی نمیزد خودش ی روز اومد بهش قول داد ک دستم بشکنه اگه دیگه بزنمت حالا بعد یکسال امروز باز زدتش‌...‌ دوستمم ک اومده پیش من خوابیده والا انگار من اومدم قهر بهش میگم :والا خوب بیخیالی میکه چ کنم ؟امروز خیلی داد زدم سرش خسته شدم😁....