2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوا چرا اعصابت خرابه

نمیدونم اومده یه کله همش تو گوشی بود منم تلویزیون نگاه کردم.تو تختم زرتی خوابید بوس موس تعطیل

فک کنم از این بی توجهیش حرصم گرفته

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
خسته نباشی کارت چیه عزیزم

مرسییییی

دانشجو پرستاریم شیف شب خونه سالمندان

گفتن جم نشین فیلم ببینین دلم پوکید باوو

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
نمیدونم اومده یه کله همش تو گوشی بود منم تلویزیون نگاه کردم.تو تختم زرتی خوابید بوس موس تعطیل فک کن ...

خودت میرفتی سمتش😐من خودم همیشه انقد بهش میچسبم این موقعا تا نتونه سرش تو گوشی باشه😂

جواب سوال منم بدید من نسبت به رفتار داداشم نسبت به دختر یکی از اقوام مشکوکم حالا دیشب مهمون مون بودن ...

وا داشته باشه خب

چیکار داری تو از کسی خوشت نمیاد

بزار به حال خودشون

خودت میرفتی سمتش😐من خودم همیشه انقد بهش میچسبم این موقعا تا نتونه سرش تو گوشی باشه😂

تصمیم گزفتم رو بهش ندم که فکر کنه خبریه

منم میزنم بیخیالی ولی خون خونمو میخوره هااا

مرسییییی دانشجو پرستاریم شیف شب خونه سالمندان گفتن جم نشین فیلم ببینین دلم پوکید باوو

اعععع چه کار خوبی.همیشه واسم سوال بود اینایی که پدر مادراشونو میفرستن خونه سالمندان چقد نامردن.این همه سال زحمت بکش واسه بچه اونوقت اخرش نتونه جمعت کنه