2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدقل خودت از اعصاب خوردی در میایی

برم سمتش عرورم جریحه دار میشع

تجربه من هرچی بیشتر محبت کنی و ناز بکشی دور از جون سوارت میشن

هرچی کمتر محبت کنی و کم محلی کنی میزارتت رو سرش✌

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
برم سمتش عرورم جریحه دار میشع تجربه من هرچی بیشتر محبت کنی و ناز بکشی دور از جون سوارت میشن هرچی ک ...

ولی اینجوری به نبودت عادت میکنه.به مروز زمان کمرنگ تر میشی واسش

برم سمتش عرورم جریحه دار میشع تجربه من هرچی بیشتر محبت کنی و ناز بکشی دور از جون سوارت میشن هرچی ک ...

میدونی البته اگه شوهرت باشه.دوس پسر بحثش فرق داره.ولی واسه شوهر باید همیشه جوری رفتار کنی که اگه ی روزم ازش دور باشی نبودتو حس کنه

اعععع چه کار خوبی.همیشه واسم سوال بود اینایی که پدر مادراشونو میفرستن خونه سالمندان چقد نامردن.این ه ...

اره درسته،ولی نه همه شون

یه دسته عوضی داریم که سال بسال سر نمیزنن

یه دسته نامرد داریم که سر میزنن

یه دسته کوچیک هم داریم که واقعا نمیتونن،مشکل خانوادگی دارن واقعا نمیتونن نگه دارن

توروخدا تو برنامه تفریحیتون یه بازدید از خونه سالمندان داشته باشین

ما اینجا cd فروش داریم چون مادرشو از دست داده برای ما فیلم میاره دسته جمعی نگا میکنیم

گل فروش داریم براشون گل میاره

کمدین تو جشنا

خواهران و برادران بسیجی داریم میان نذر کردن ماساژ و آرایش و ..میدن

همه شم رایگان ولی هیچی همدم و ادمی که بشنوه حرفشونو نمیشه

باور کنین قبل و بعد رفتن خانواده ها یا ملاقاتی ها اگه فقط به چهرشون دقت کنین و خودتونو بزارین جاش پیر میشین

انگار دنیارو بهشون دادین و بعد گرفتین

لطفا و خواهشا اگه تونستین بیاین،نمیخاد چیزی براشون بگیرین(چون همشون دوس ندارن کادو بگیرین خصوصا اگه تازه اورده باشنشون)فقط بشینین بگین چه خبر یکم خاطره بگین ما بشنویم  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
اره درسته،ولی نه همه شون یه دسته عوضی داریم که سال بسال سر نمیزنن یه دسته نامرد داریم که سر میزنن ...

اره واقعن.فک کن.این همه سال بچه بزرگ کنی.این همه تر و خشکش کنی.اخرش بندازتت خونه سالمندان

اها🤗ولی الانکه اذیتی اعصابت خورده

اره ولی من خ سختم بود این کم محلی کردن شوهرم

خ اذیت میشدم حالا من به شدت بهش محبت میکردم

فکر نمیکردم بتونم جمع کنم خودمو

اینکه تونستم خوشحال و یکم ارومم میکنه

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم