2777
2789
عنوان

بچه ها اونی که گوشیم رو دزدیده بود بهم زنگ زد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 48 پست
شب که پلیس فتا تعطیلن نمیشه کاری کرد اصلا

نه...تعطیل نیست...بابام اشنا داره....

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسات چجورن؟؟؟؟؟

بی حجابن...فقط روسری ندارم و ارایش کردم..همینم خیلیه برا بابام

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
چشم حتما گلم در ضمن خودت یه آیت الکرسی بخون ببین چقدر سبک میشی یاعلی 

ممنونم عزیزم

بی حجابن...فقط روسری ندارم و ارایش کردم..همینم خیلیه برا بابام

بابات اگه‌ چیزی گفت بگو دخترم دوست داشتم‌ببینم‌با ارایش‌چه‌شکلی‌میشمو اینا بهونه بیار 

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭
هر چقدرم دعوات کنه باباته دیگه استرس نداشته باش با اقا جونت برو پلیس فتا پدرشو در میارن..... خب با ...

زنگ زدم مامان بزرگم بیاد اینجا...یعنی در این حد عصبانیه  

گوشیت مگه رمز نداشته؟بخواد رمز باز کنه باید ریست کنه که کل عکس و حافظه گوشی پاک میشه 

نه خبر مرگم رمز نذاشته بودم...اصلاا فکرش رو هم نمی کردم یه روز گوشیم رو بدزدن

بابات اگه‌ چیزی گفت بگو دخترم دوست داشتم‌ببینم‌با ارایش‌چه‌شکلی‌میشمو اینا بهونه بیار 

بابای منو نمیشناسید شما... نمیزاره حرف بزنی  

دیگه دعوا برا چی ؟  خب تو گوشی همه عکس شخصی هس .عوض دعوا یه کاری کنه بابات

بهم گفته بود عکس شخصی و خونوادگی تو گوشیت نباشه...من گوش ندادم  

نه خبر مرگم رمز نذاشته بودم...اصلاا فکرش رو هم نمی کردم یه روز گوشیم رو بدزدن

رمز گذاشتن ربطی به دزدی نداره باید رمز گذاشت.بعد ببخشید اشنا بوده که بعدش زنگ زده؟یعنی به خونتون یا شماره دیگه ای زنگ زده؟چون گوشی قطعاتش میفروشن کاری به عکس و اینا ندارن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
واقعا نشستی گریه میکنی تا حالا خبر داده بودی پیدا کرده بودنش

از دیشب دزدیدنش...من ترسیدم به بابام بگم...امروز رفتم خودم یه گوشی خریدم..فکر کردم حل شد...عصری این آقا یه دفعه بهم زنگ زد

رمز گذاشتن ربطی به دزدی نداره باید رمز گذاشت.بعد ببخشید اشنا بوده که بعدش زنگ زده؟یعنی به خونتون یا ...

نه به شماره خودم زنگ زد..حتما باهاش زنگ زده شمارمو برداشته....صبی سیم کارت قبلی رو سوختم ...سیم کارت خودم رو دوباره گذاشتم

ای بابا منم استرس گرفتم  چون بابا خودمم تقریبا این شکلیه     برات  ۱ حمد و توحید خوندم  سریع برو پلیس فتا

خواهری که امضا مو دیدی  لطفا برای قبولی تو کنکور صلوات بفرست 💐💐💐💐😘😘😘😘