2777
2789
عنوان

بچه ها اونی که گوشیم رو دزدیده بود بهم زنگ زد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 48 پست
واااا چرا پلیس رو تو جریان نمیزاری

دیگه بابام خودش میدونه چکار کنه...آشنا داره....من الان نمی دونم جواب بابام رو چی بدم  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسات مگه چطوری 

الان اونقدر عکسای داغون همه جا ریخته کسی دنبال عکسای معمولی آدما نیست

شما ی نگاه ب شاخای اینستا و عکساشون بنداز

کی دنبال عکس شماس

والا من بودم ب پلیس میگفتم

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
عکسات مگه چطوری  الان اونقدر عکسای داغون همه جا ریخته کسی دنبال عکسای معمولی آدما نیست شما ی ...

آخه من فرق دارم...من اصلااا نباید از خودم عکس می گرفتم ..فقط روسری ندارم...ولی بابام خیلی حساسه..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

منم مث تو چن سال پیش تو سیزده بدر مموریمو گم کرده بودم اومدم خونه فرداش با دوتا دست ب سرم کوبیدم مامانم اینا گفتن چی شده گفتم بدبخت شدم مموریم نیس پاشدیم منو بابا مامان و داداشی رفتیم همونجایی ک نشسه بودیم مامانم از ماشین ک پیاده شد پاشو گذاشت رو مموری گف بیاین بریم پیدا کردیم کمی هم بازی کردیم اونجا انگار دنیا رو بهم دادن عکسامم ک نگووووو تو عروسی فامیلا و با لباسای مجلسیم انداخته بودم فقط تو ریلکس باش هیچی نمیشه

پلیس بیچاره اش میکنه عین آب خوردن پیداش میکنه  به پلیس بگو  وقتی میخواید پولو به بدید ر ...

من از بابام و عکس العملش بیشتر می ترسم...شانس آوردم تلفنی گفتم وگرنه می کشتم...خدایا امشب رو به خیر بگزرون  

منم مث تو چن سال پیش تو سیزده بدر مموریمو گم کرده بودم اومدم خونه فرداش با دوتا دست ب سرم کوبیدم مام ...

خوش به حالت...من بابام امشب می کشم  بهم گفته بود اصلااا عکس نگیر از خودت

خدا لعنتش کنه ،  چطور تونسته دسترسی پیدا کنه؟ مگه نباید ریست میشده

رمز نداشت گوشیم

خوش به حالت...من بابام امشب می کشم    بهم گفته بود اصلااا عکس نگیر از خودت

ن خداروشکر بابام خیلی باحوصله و صبوره اون منو دلداری میداد نترس باباها همشون مهربونن بالاخره دخترشی ناموسشی بایدم حساس باشه 

فقط جلوی طرف اصلا لو نده که میخوای شکایت کنی به هیچکس جز باباتم نگو  جلوش طوری نشون بده که باه ...

بابام خودش امشب تا از دستش نگیرش خونه نمیاد ولی بعدش که بیاد من فاتحم خوندست  

ن خداروشکر بابام خیلی باحوصله و صبوره اون منو دلداری میداد نترس باباها همشون مهربونن بالاخره دخترشی ...

بهش گفتم اصلاااا قاتی کرد....برام دعا کن امشب به خیر بگذره...زنگ زدم مامان بزرگم بیاد خونمون