2777
2789

من اولین روز اخرین پریودم ۱۰ دی ماه بود ولی چون تخمدان پلی کیستیک داشتم پریودهامم تقریبا ۴۰/۴۵ روزه بود و روز ۲۵ بهمن که ۱۵ روز از تلریخ پری گذشته بود بی بی گذاشتم مثبت شد و فرداش آز دادم اونم مثبت بود دیگه خونوادم گفتن بزار ۸ هفته تموم بشه بعد برو سونو که بهت استرس اینا ندن

ولی من تقریبا یک هفته بود که کمر درد های شبیه پریود داشتم و تخمدان هام ران و زانو هام و مهره های پشتم تقریبا یک وجب پایین تر از گردنم درد داشت همراه با گرمی دست و پام مخصوصا بعد از ظهرا و شبا تا صب و کمی هم ترشح کاملل بی رنگ داشتم😑

ولی دیشب یه لحظه یک ترشح تقریبا قهوه ای دیدم و فورا رفتم سونو دادم و دکتر گفت سن بارداریت منم گفتم با توجه ب تاریخ اخرین پری الان باید ۷ هفته و ۴ روز باشم ولی دکتر گفت این خیلی ریزه و ۵ هفته و ۲ روز زده تو سونو اندازه ساک هم ۵ میلی زده و بدون زرده و از دیشب هیچ دردی مث دردای روزای قبلم ندارم اصلا فقط کمی گرمی دست و پا احساس میکنم

حالا خانوما کسی بوده مث من تاریخ پری و سن بارداریش ۲ هفته فرق داشته باشه؟؟؟

ایا ساک حاملگی ۵ میلی در هفته ۵ کوچیک نیست؟؟

زرده نداشتن تو ۵ هفته و ۲ روز طبیعیه؟؟

توروخدا جواب بدید  کی این شرایطو داشته ؟؟😢😢😢

تو پنج هفته فقط ساك ديده ميشه

اختلاف سن سونو و پريود طبيعيه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

عزیزم احتمالا بخاطر تنبلی دیر تخمک ازاد کردی و و دیر لقاح صورت گرفته 

نگران نباش 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من ک طبیعیه ،دو هفته هم مشکلی نداره

در مورد جسم زرد و اندازه ش هیچی نمیدونم 

نگران نباش مبارک باشه مامان خانوم.برا منم دعا کن لطفا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیزم ۵ میلی خیلی کوچیک نیست تو نت خیلی بیشتر از این نوشته😢

شمام خانوادت دكتر نيستن كه برو دكتر تحت نظر باش

اونطوري بهتره و خوبنر راهنمايي نيشي

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

خودمم نمیدونم پس چرا امروز هیچ علایمی نیست😭😭😭

عزیزمممم این علائم فقط حاصل تلقین هست 

علائم واقعی معمولا بعد از ۶ هفته بوجود میاد

خیلیا هم کلا هیج علائمی ندارن 

این استرس خودس سم هس

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋