سلام خانما خوبين ؟ ببخشيد طولانيه، واقعا فكرم مشغوله،من دخترم ٧ اسفند ميشه ٣ ماهش .
وزنش وقتي بدنيا اومد ٣ كيلو بود ، ٢٩ بهمن كه رفتم دكتر وزنش ٥٣٠٠ بود ، بنظر شما خوبه ؟
راستش من ١٠ دي كه دخترمو بردم دكتر ٤١٠٠ يا ٤٢٠٠ بود ، وقتي ٧ بهمن بردمش دكتر شده بود ٤٩٠٠ ، كه دكتر از وزنش كلي تعريف كرد ، توي ٢٧ روز ٧٠٠ گرم يا ٨٠٠ گرم اضافه كرده بود ،
٢٩ بهمن كه بردم شده بود ٥٣٠٠ ، يعني توي ٢٢ روز ٤٠٠ گرم اضافه كرده كه دكتر گفت راضي نيستم و كم وزن گرفته ،
اينو بگم كه دخترم از هفته پيش رفلاكسش زياد شد و دكتر امپرازول داد ، بشدت هم سرماخورده و الان تازه بهتر شده ،
ممكنه اينا باعث شده زياد وزن نگيره ؟
دكتر گفت شيرت خوبه ، كم نشده؟ گفتم عاره خوبه،خيلي وقتا ميشه شيرم همينجور ميره اما دخترم تا سينمو ميبينه يا جيغ ميزنه يا اصلا نميگيره ،
هر سه ساعت بين ٦ تا ٧ دقيقه ميخوره، و بعدش هر كار ميكنم نميخوره ، امروز هركار كردم حتا با قطره چكان ميريختم دهنش تف ميكرد ، مامانم ميگه سير ميشه وگرنه بچه اي كه سير نشه ٣ ساعت به اين خوبي نميخوابه ... تازه گاهي بيشتر ميخوابه ،
اولاش بدنيا اومده بود هر سه ساعت بين ١٠ تا ١٥ دقيقه ميخورد و خوب وزن ميگرفت الان خب فكش قوي تر شده و محكم ميك ميزنه تايمش كمتر ميشه ديگه...
نميدونم همش ميگم نكنه گشنه باشه يا شيرم كم باشه ، ولي شيرم رگ ميكنه ، حتي اونروز با قطره چكان شير خشك ريختم دهنش ميريخت بيرون يكي درميون..