2777
2789
عنوان

مامانا بيايين 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
خیلی هم خوبه    نگران نباش خوش به حالت اینقدر شیر داری، من به زور قرص شیرافزا و پودر گال ...

خيلي چيزاي خوب ميخورم راستش ، يك روز كه نخورم ميفهمم شيرم كمه ، اينحوري كه دكتر گفت فكر كنم منم شيرخشك بايد بدم كم كم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من وزن گیریش افتضاحه ۲ ماهو ۱۲ روزشه ولی هنوز ۴ کیلو و ۸۰۰ مونده ممکنه واسه بزرگ شدنش باشه؟

نه این دوستمون میخواد بچه ش مثل روزای اول وزن بگیره شرایط فرق میکته عزیزم پسرت از اول وزنش چطوری بوده

بله احتمالا علت مشکل وزن گیریش بیماری بوده بچه اگه گرسنه باشه عزیزم راحت نمی خوابه و گریه میکنه وقت ...

راحت راحت ميخوابه حتي نق هم نميزنه ، اما نميدونم .. 

قدش كه بلند شده بود ، وزن هم توي ٢٢ روز ٤٠٠ گرم اضافه كرده بود ، الان امپرازول ميدم بهتر شده رفلاكسش .. ولي نميدونم .. سرماخورگي هم خوب شده تقريبا . 

عزیزم هرچی سن نوزاد بیشتر بشه وزنگیریش کمتر میشه اگه قرار باشه همش وزنگیریش مثل اول باشه که یکساله ب ...

اخه ميگن تا ٦ ماهگي ماهي ٩٠٠ گرم بايد وزن بگيرن

منم شیر خودم تنهایی پسرمو سیر نمیکنه با قطره چکون بهش شیر خشک میدم سیر میشع میخوابه طفلک😩

وقتي گشنه اس چيكارا ميكنه ؟ من دخترم راحت ميخوابه ، يعني سيره ؟

خيلي چيزاي خوب ميخورم راستش ، يك روز كه نخورم ميفهمم شيرم كمه ، اينحوري كه دكتر گفت فكر كنم منم شيرخ ...

مثلا چیا میخوری در طول روز

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
اخه ميگن تا ٦ ماهگي ماهي ٩٠٠ گرم بايد وزن بگيرن

بایدی نداره گلم به بچه و شیر مادر بستگی داره یعنی بچه باید شش ماهگی 8 کیلو باشه من پسرم یک سالگی نه کیلو بود راضی بودم چون فقط وزن گیری بچه مهم نیست مهم تغذیه خوب و پرشدن استخوان بچه س من تحرک پسرم خیلی زیاده از چهارماهگی شروع به سینه خیز و غلت زدن کرد براهمین زیاد وزن نمیگیره خیلی رو این چیزا حساس نباش

شما وقتی بچه سیر هست وشیرت اضاف میداد شیرخشک به چه کارمیاد 

اخه دكتر گفت درمان رفلاكس رو شروع كردم اگه كم وزن بگيره بايد علاوه بر شير خودت ، شير خشك بدي 

نه این دوستمون میخواد بچه ش مثل روزای اول وزن بگیره شرایط فرق میکته عزیزم پسرت از اول وزنش چطوری بود ...

به دنیا که اومد ۳۲۰۰ بود ۲۰ روزگی ۳۷۰۰ ۴۰ روزگی ۴۴۰۰ ولی هفته پیش که بردمش دکتر بازم ۴۴۰۰ مونده بود