2777
2789
عنوان

مامانا بيايين 😩

267 بازدید | 34 پست

سلام خانما خوبين ؟ ببخشيد طولانيه، واقعا فكرم مشغوله،من دخترم ٧ اسفند ميشه ٣ ماهش . 

وزنش وقتي بدنيا اومد ٣ كيلو بود ، ٢٩ بهمن كه رفتم دكتر وزنش ٥٣٠٠ بود ، بنظر شما خوبه ؟ 

راستش من ١٠ دي كه دخترمو بردم دكتر ٤١٠٠ يا ٤٢٠٠ بود ، وقتي ٧ بهمن بردمش دكتر شده بود ٤٩٠٠ ، كه دكتر از وزنش كلي تعريف كرد ، توي ٢٧ روز ٧٠٠ گرم يا ٨٠٠ گرم اضافه كرده بود ، 

٢٩ بهمن كه بردم شده بود ٥٣٠٠ ، يعني توي ٢٢ روز ٤٠٠ گرم اضافه كرده كه دكتر گفت راضي نيستم و كم وزن گرفته ، 

اينو بگم كه دخترم از هفته پيش رفلاكسش زياد شد و دكتر امپرازول داد ، بشدت هم سرماخورده و الان تازه بهتر شده ، 

ممكنه اينا باعث شده زياد وزن نگيره ؟ 

دكتر گفت شيرت خوبه ، كم نشده؟ گفتم عاره خوبه،خيلي وقتا ميشه شيرم همينجور ميره اما دخترم تا سينمو ميبينه يا جيغ ميزنه يا اصلا نميگيره ، 

هر سه ساعت بين ٦ تا ٧ دقيقه ميخوره، و بعدش هر كار ميكنم نميخوره ، امروز هركار كردم حتا با قطره چكان ميريختم دهنش تف ميكرد ، مامانم ميگه سير ميشه وگرنه بچه اي كه سير نشه ٣ ساعت به اين خوبي  نميخوابه ... تازه گاهي بيشتر ميخوابه ، 

اولاش بدنيا اومده بود هر سه ساعت بين ١٠ تا ١٥ دقيقه ميخورد و خوب وزن ميگرفت الان خب فكش قوي تر شده و محكم ميك ميزنه تايمش كمتر ميشه ديگه... 

نميدونم همش ميگم نكنه گشنه باشه يا شيرم كم باشه ، ولي شيرم رگ ميكنه ، حتي اونروز با قطره چكان شير خشك ريختم دهنش ميريخت بيرون يكي درميون..

عزیزم چقد بچه داری رو انقد سخت گرفتب بچه مث اوایل نوزادی شیر نمیتوره ک قرارگ میسو تند تند بخورا ساعتهای بین شیر خوردنش کمتر میشه ولی سرما خوردگی ممکنه روی روند وزن گیریش تاثیر بذاره در ضمن بهداشت همیشا زر میزنه نشده بچه ای رو ببری به داشت و بگا وزنش خوبه 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هم خوبه  

نگران نباش

خوش به حالت اینقدر شیر داری، من به زور قرص شیرافزا و پودر گالاکتومید یه کم شیر دارم و مجبورم به نی نی شیر خشک بدم

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
عزیزم چقد بچه داری رو انقد سخت گرفتب بچه مث اوایل نوزادی شیر نمیتوره ک قرارگ میسو تند تند بخورا ساعت ...

من بهداشت نميبرم ، ميرم مطب دكتر ، بنظر شما وزنش خوبه ؟ 

ميدونم مثل اوايل نميخوره بچه .. 

اما از وقتي دكتر گفته كم وزن گرفته يه جوريم ... 

همش ميگم نكنه گشنه باشه .. مامانم ميگه بچه گشنه جيغ ميزنه .. 

بله احتمالا علت مشکل وزن گیریش بیماری بوده

بچه اگه گرسنه باشه عزیزم راحت نمی خوابه و گریه میکنه وقتی اروم هست و مشکلی نداره و وزن گیری هم داره و وزن و قدش ثابت نمونده یعنی به اندازه کافی شبر خورده 

عزیزم هرچی سن نوزاد بیشتر بشه وزنگیریش کمتر میشه اگه قرار باشه همش وزنگیریش مثل اول باشه که یکساله بشه باید ببریش متخصص تغذیه برا چاقی  این سرماخوردگی کمی تاثیر داره چون نمیتونه خوب شیر بخوره 

وا یچه رو خفه کردی که  رقلاکسش که میزنه بالا از همون شیر زیادیه اینقدر نده بخوره مامانت راست ...

راستش رفلاكسش اصلا نميذاشت شير بخوره ، تا اينكه رفتم دكتر دارو داد الان بهتر شده ، يعني وزنش خوبه ؟

ب تغذیه ای ک خودت میخوری بیشتر توجه کن شاید ب ی چیزی حساسه نزار بیشتر دو س ساعت بخوابه فشارش میفته خودت بیدارش کن شیرش بده حتما ببرش دکتر

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
عزیزم هرچی سن نوزاد بیشتر بشه وزنگیریش کمتر میشه اگه قرار باشه همش وزنگیریش مثل اول باشه که یکساله ب ...

پسر من وزن گیریش افتضاحه ۲ ماهو ۱۲ روزشه ولی هنوز ۴ کیلو و ۸۰۰ مونده ممکنه واسه بزرگ شدنش باشه؟