2777
2789
من پدرشوهرمو پوشک میکردم و قرص و غذا میدادم .هر روز هم میخواست بیرونم کنه.درست و حسابی نمیشناخت.هی ه ...

بازپاش سالم بود میتونست راه بره میبردمش دسشویی میشستمش ب زورواکرروزا میره باکلی غرزدن دسشوییشونم حیاطه بدبختی

خودشم همکاری نمیکنه همش غرمیزنه

میفهمم دکتر به ما گفت مغزش داره کوچیک میشه.دیگه چیزی متوجه نمیشه باهاش مدارا کنین

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهر منم یه ادم غدی بود .به زور مادرشوهرم راضیش کرد.سعی کن غذای ملین بهش بدین.پدر شوهرم ۱۵روزی ی ...

اسم شربتش چیه ؟؟ الان پوشکشو عوض کردم خراب کررده بود موندم چطوری بشورمش الان همه خوابن منم تنهایی نمیتونم ببرمص دسشویی که .

میکنمش ب خدا ولی نمیکنه توپوشک مگراینکه نفهمه وخواب باشه

ببین برا دستشویی بزرگ سعی کن غذا های ملین بخوره  مایهات هم بهش بده بخوره   بشونش رو توالت فرنگی با شلنگ اب رو بگیر بهش راحت شسته میشه درب دستشویی رو هم بزار باز که اذیت نشی.خودت جلودر باش که هم هوا بخوری هم کسی اونو نبینه.

پدر شوهرم پای سالمی هم نداره.همون یه جا نشسته که نشسته.فکرشو بکن خودم تنها بلندش میکنم با این جسه ضعیفم.اونم قدش نزدیک به یک مترو ۸۰ ۹۰.هم دسشویی تو حیاط هم حموم.برادر شوهرم همیشه پیشم نبود که کمک دستم باشه.مادرشوهرمم با شکم پاره فقط غر میزد که چرا خودت کمک نمیکنی کمر دختر مردم شکست

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اسم شربتش چیه ؟؟ الان پوشکشو عوض کردم خراب کررده بود موندم چطوری بشورمش الان همه خوابن منم تنهایی نم ...

یادم نیس بخدا.ولی بعضی وقتا که نمیخورد و پرتش میکرد تو صورتم مجبور میشدم تو سوپش یه خورده روغن زیتون بریزم

پدر شوهرم پای سالمی هم نداره.همون یه جا نشسته که نشسته.فکرشو بکن خودم تنها بلندش میکنم با این جسه ضع ...

وای من باداییهاموپسرداییم س تایی بردیمش دسشوی داخلش اونارفتن من موندم شستمش خواستم بلندش کنم کمرم داغون شدااااا کمرم مشکل داره ارایشگربودم مجبورشدم ببندم بخاطرکمردرد بلندکردنش مکافاته ب قران سخته