2777
2789
خودشم همکاری نمیکنه همش غرمیزنه

دست خودش نیست سنش بالاست ... بهش برس بعدا غصه میخوری 😐 من هنوز ناراحتم که روز اخر بهم گفت ببرتم تو حیاط اسمون و میخوام ببینم گفتم مریضی برات خوب نیست... چقدرم ساده و مسخره مرد با دو روز مریضی... ظهر غذا شو دادم نمیخورد ولی گفتم باید بخوری حرف گوش داد نگو بیچاره خلق اش تنگ بود نمیتونست 😢 حمومشم بردم میگفت نکن نمیام کشتی منو... فکر کن ما سرما میخوریم چقدر بیحال و غمگینیم من اونو بردم حموم 🙁🙁🙁 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای ملین یعنی چیا

سوپ با روغن زیتون.

بادمجون کبابی خیلی براش موثر بود.کدو.حلیم.سیر رو رنده میکردم تو غذاهاش .دقیق یادم نیس چیا براش درست میکردم.اب رو با خاکشیر و تخم شربتی قاطی میکردم میدادم بهش

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
سوپ با روغن زیتون. بادمجون کبابی خیلی براش موثر بود.کدو.حلیم.سیر رو رنده میکردم تو غذاهاش .دقیق یاد ...

اره صبح ناشتا یه قاشق خاکشیر با یه لیوان اب جوشیده ای که گرماش رفته با نصف قاشق چایخوری عسل (اگه براش ضرر نداره)بهش بده.

سلام عزیزم اولا خسته نباشی دوما اسم شربتش لاکتلوز معده به کار میندازه ولی نباید زیاد بدی دستگاه گوارش از کار میافته روزی دوقاشق بده ببین چقد کار میکنه پدر من پارکینسون داشت یک سالونیم رو جا افتاد مام پوشکش میکردیم با دستمال مرطوب تمیزش میکردیم هر ۵روزی میبردیمش حموم سخت هست ولی اونام عزیزن توهم مادربزرگت بابت پارکینسونشه مغز کوچیک میشه

غذاهای سرخ شده بهش نده.بیشتر پختنی و کبابی بخوره.سوپ ابگوشت خورشت کباب.برنج هم زیاد ندید یبوست زاست.برنج رو با سبوس بپزید.سوسیس کالباس هم نخوره.چای سیاه هم نخوره به جاش چای به بخوره.الو بخارا براش بگیر توی قیمه بریز  یا خورشت الو درست کن.یا اگه همینجوری میخوره بخیسون بخوره.