الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=125412103]اخراش یعنی جندوقت قبل مرگش؟؟ این توهماش بخاطرقرصای پارکینسونشه فکرکنم[/QUOTEچندماه قبل مرگش .اون قرص مصرف نمی کرد.میگن خیلیا آخراش اینطور میشن ربطی به قرص نداره
من پدرشوهرمو پوشک میکردم و قرص و غذا میدادم .هر روز هم میخواست بیرونم کنه.درست و حسابی نمیشناخت.هی همش نهیب میزد.مادرشوهرم عمل کرده بود باید ۳نمونه غذا درست مبکردم.یه نمونه غذا رژیمی برا پدر شوهرم.یه نمونه غذا برا مادرشوهرم .یه نمونه هم برا خودمو و برادر شوهرم.اگه میتونی مادربزرگتو پوشک کن.خدا اجرت بده
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
میکنمش ب خدا ولی نمیکنه توپوشک مگراینکه نفهمه وخواب باشه
پدر شوهر منم یه ادم غدی بود .به زور مادرشوهرم راضیش کرد.سعی کن غذای ملین بهش بدین.پدر شوهرم ۱۵روزی یبار مدفوع میکرد یا ۲۰ روزی یبار..دکتر براش شربت ملین تجویز کرد الان شده هفته ای یبار
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.