2777
2789
ب خدا منم خسته شدم ب عمرم لگن نزاشته بودم وکسی دیگیروتودسشویی نشسته بودم حالابماند پخت ومزوشست وشوور ...

من پوشک ش میکردم

حموم میبردم غذا میدادم 

داروهاشو میدادم 

🙁گاهی صبحا بیدار میشم سریع ساعتو نگاه میکنم قرصاشو یادم نرفته باشه بعد یادم میاد مرده 

یا تو راه خونه میگم عدسی بذارم براش باز یادم میاد برا کی؟ مرده 

😐گریه م گرف سر صبی 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت راضی میشه میتونی ببری خونه ی خودتون یه مدت.میتونید هم پرستار بگیرید براش پولشو بچه هاش شری ...

حقوق داره خودش .شوهرندارم شوهرم اتفاقا پسرداداش مادربزرگم بودمیشد عمش ولی طلاق گرفتم شیش ماهه ازش .پیشنهاددادم مادربزرگم قبول نکرد گفت ابروم میره میگن بچه هاش انداختنش بیرون  داییهامم قبول نکردن گفتن پله زیاده خونت

من پوشک ش میکردم حموم میبردم غذا میدادم  داروهاشو میدادم  🙁گاهی صبحا بیدار میشم ...

خدابیامرزتش من هرچیییی میپزم ب زوووور بهش میدم چندان نمیخوره غروب کتلت پختم پسرداییم دادخورد 

حقوق داره خودش .شوهرندارم شوهرم اتفاقا پسرداداش مادربزرگم بودمیشد عمش ولی طلاق گرفتم شیش ماهه ازش .پ ...

خوب وقتی خودش حقوق داره پول باید دراختیار ادم باشه.براش پرستار مطمئن بگرید بیاد کاراشو بکنه ..از حقوقش پولشو بدید.

من پوشک ش میکردم حموم میبردم غذا میدادم  داروهاشو میدادم  🙁گاهی صبحا بیدار میشم ...

ب خداااا چندروزه هی میره دسشویی نمیتونه زنداییم شصت سالشه گفت خالت اونسری انگشت کرد . منم بهشون نگفتم ولی به بهونه شستنش دستکش دستم کردم مجبورشدم انگشت کنم یبوست داره به هیچکدومشونم نگفتم اینکاروکردم  ولی حالم ب هم خورد الان پوشکشو بازکردم حالم ب هم خورد بدم میاددست خودم نیست ازطرفی دلم تاب نمیاره میترسم بعدمرگش عذاب وجدان بگیرم 

من پدرشوهرمو پوشک میکردم و قرص و غذا میدادم .هر روز هم میخواست بیرونم کنه.درست و حسابی نمیشناخت.هی همش نهیب میزد.مادرشوهرم عمل کرده بود باید ۳نمونه غذا درست مبکردم.یه نمونه غذا رژیمی برا پدر شوهرم.یه نمونه غذا برا مادرشوهرم .یه نمونه هم برا خودمو و برادر شوهرم.اگه میتونی مادربزرگتو پوشک کن.خدا اجرت بده

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
من پدرشوهرمو پوشک میکردم و قرص و غذا میدادم .هر روز هم میخواست بیرونم کنه.درست و حسابی نمیشناخت.هی ه ...

میکنمش ب خدا ولی نمیکنه توپوشک مگراینکه نفهمه وخواب باشه

میکنمش ب خدا ولی نمیکنه توپوشک مگراینکه نفهمه وخواب باشه

پدر شوهر منم یه ادم غدی بود .به زور مادرشوهرم راضیش کرد.سعی کن غذای ملین بهش بدین.پدر شوهرم ۱۵روزی یبار مدفوع میکرد یا ۲۰ روزی یبار..دکتر براش شربت ملین تجویز کرد الان شده هفته ای یبار

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.