2777
2789
عنوان

استرس و اضطراب جدی بگیرین

72 بازدید | 5 پست

افرادی که استرس اضطراب دارن سطح کلسترول خونشون بالاست و غلظت خون هم دارن ..‌ در عین حالیکه خودشون میگن ما یه ذره غذامون چرب نیست ، پیاده روی داریم ..‌‌.  با خبر باشید که استرس و اضطراب تعادل چربی خون رو بهم میزنه

تلاش نکنیم همه را راضی نگه داریم

اما علت حال بد دیگران هم نباشیم آدم ها امن باشیم سمی نباشیم آسیب رسان باشیم به همدیگر

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

استرس دست آدم نیس من واقعا نمیتونم کنترلش کنم چون زندگیم توی موقعیت استرس رایی هس 

ناراحتی قلبی گرفتم دکتر گفت از استرس و ناراحتیه ، تنبلی تخمدان گرفتم گفتن از استرس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس دست آدم نیس من واقعا نمیتونم کنترلش کنم چون زندگیم توی موقعیت استرس رایی هس ناراحتی قلبی گرفتم ...

واسه این موضوع که گفتین یک مطلب میزارم 

‌چرا یک فرد به خاطر موضوعی کوچک بسیار آشفته میشه ؟

✅در مورد اون موضوع خاص زخم های عمیق و درمان نشده داره! و احتمالا زخم های تروماییش تحریک شده

↔️در روزگار و لحظاتی هست که استرس و اضطراب شدیدی رو تجربه میکنه!

✅حرف های نگفته ! احتمالا احساساتش را برای مدت زیادی روی هم انباشته کرده! 

↔️شاید هم از اینکه وانمود کنه همه چیز روبراهه و ناراحت نیست، خسته شده

✅مدت زمان خیلی زیادی نادیده گرفته شده به نیازهاش پاسخ داده نشده!

↔️شاید هم موضوع ساده تر از این حرف هاست در اون لحظات یک درد جسمانی مثل سردرد رو تجربه میکنه ! 

✅وقتایی که آدمها نسبت به یک چالش به ظاهر کوچک عکس العملی نامتناسب با موقعیت نشون میدن و یهو منفجر میشن . دقیقا همون نقطه ایه که باید هشیار باشیم و بررسی اش کنیم. این موقعیت ها رو پس جدی بگیریم

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

استرس دست آدم نیس من واقعا نمیتونم کنترلش کنم چون زندگیم توی موقعیت استرس رایی هس ناراحتی قلبی گرفتم ...

باید کمک گرفت

روانشناس روانپزشک کارشون همینه 

و میدونم چقدر سخته ولی خب مجبوریم باهاش زندگی کنیم و مجبوریم زندگی باهاش یاد بگیریم