2777
2789

فشارخون داره تیروییدداره پارکینسون داره جدیدن توهم میزنه میگه همه جاپرمورچست شب یهومیگه اون کیه نشسته اونجا یامیگه منوببرین خونم ب خدامنم خسته شدم چندشبه خواب شب ندارم روزامیرم دوسه ساعت میخوابم ومیام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس گفتید دختراش نمیان‌پیشش.مادر خودتونم دخترشون است چرا‌نمیبرید خونتون‌مراقبت‌کنه مادرتون

مامانم زحمت میکشه هرروزصبح عین مهمون میاد ی چرتی میزنه یابافتنی میبافه ومیره

مامانم زحمت میکشه هرروزصبح عین مهمون میاد ی چرتی میزنه یابافتنی میبافه ومیره

وا 😳😳 بگو پاشو به مادرت برس.چه چیزها که آدم‌نمیشنوه.تو بعدا واسه مامانت جبران‌کن محبتهای مادرت و به مادرش

یک صلوات میفرستی؟
وا 😳😳 بگو پاشو به مادرت برس.چه چیزها که آدم‌نمیشنوه.تو بعدا واسه مامانت جبران‌کن محبتهای مادرت و ب ...

ب خدا منم خسته شدم ب عمرم لگن نزاشته بودم وکسی دیگیروتودسشویی نشسته بودم حالابماند پخت ومزوشست وشوورفت وروش

دلم سوخت دلم تاب نیاورد نیام چون دیدم پسرداییم ک دوتابچه داره شب خوابیده پیشش .زنداییم ودخترداییم انگارزیاد مسوللیت قبول نمیکنن سه تازن توخونه کنارشن همه کنارهم زندگی میکنن اما پسرداییم شب اول خوابیده بوده پیشش بقیش من اومدم ولی منم ازفردانمیام خسته شدم 

خدا خیرت بده.تا میتونی کمکش کن.خدا ان شا ا... توی دنیا و اخرت هزاران بار برات جبران کنه.میتونی از ای ...

دختربزرگم شباتنهامیزارم دخترکوچیکمم ۹ سالشه ب خدادرس ومشقاش مونده اززندگیم افتادم کلا تازه مامانمم دعوام میکنه میکنه دخترجوون وشب تنها نزار ایناخودشون برسن هزارنفرن

مادربزرگم ۹۷سال عمر کرد 😕😔چند ماهه فوت کرده... کاش زنده بود بازم خدمت شو میکردم 

من سختمه اخه یبوست داره پاش بخیه خورده رونش شکیته بوده هی شب تاصبح توهم دادبیداد لگن بزاراب بیار ارومش کن خیلی سخته  

قرصاشومیدیم غرمیزنه چقدرقرص میدین شب داشتیم باعروس داییم ودخترداییم حرف میزدیم میگه چقدرحرف میزنید پاشیدیخوابید وقت خوابه جالبه اصلا هم نمیزاره ک بخوابیم هی توهم ودسشویی و...

دختربزرگم شباتنهامیزارم دخترکوچیکمم ۹ سالشه ب خدادرس ومشقاش مونده اززندگیم افتادم کلا تازه مامانمم د ...

اگه شوهرت راضی میشه میتونی ببری خونه ی خودتون یه مدت.میتونید هم پرستار بگیرید براش پولشو بچه هاش شریکی بدن.هر روز هم یکی شون سر بزنه.