2777
2789
عنوان

دختر جاریم خیلی فضوله و البته خنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 60 پست
کجاش زشته طبیعته بچس ده سالشه همه اینجورین 

نه عزیزم اصلا طبیعی نیست ، این بچه آموزش اشتباهی دیده تربیت منفی گرفته ، جامعه بی ادبی رو تحمل نمیکنه ، کاری که نادر با مهر باید انجام بده ، اگر نداد ، جامعه با بی رحمی انجام میده .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بعضی ها فازشون چیه بچه به دنیا میارن .تو پارک دخترم داشت بازی میکرد یه خانومه گوشی رو داده بود دست پسرش میگفت به خاله بگو میام خاستگاریت ،بوست میکنم یه چرت وپرتایی یاد بچه میداد .

بچه های شما اینقدر پر رو هستن! وسط حرف بزرگتره نظر میدن؟  راستش ما اینطوری تربیت ...

😂😂😂

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 
بقیه حرفاشم بگو

مثلا مادر شوهرم خونشون مرغ دارن که بالای پشت بومه پسر جاریم که خیلی هم فضوله رفت در قفسش باز کرد افتادن پایین مادر شوهرم به شوهر من گفت برو بزارشون سرجاش شوهرم گفت من الان حال ندارم فردا میزارم جاریم چون میدونست تقصیر پسر خودشه گفت شوهرم بیاد میگم بزارشون بالا دوباره دختر انترش به حرف اومد وااای برادر کوچکتر باید به برادر بزرگترش احترام بزاره نکه بگه برادرش برو این کارو کن اق😑😑

گفتم این مادر زنه ؟؟ گفت آره دوباره گفتم این مادر زنه ؟ دوباره گفت آره دیدم خواهر شوهرم اشاره کرو ای ...

چقد تخسه

خوبه پس حسابي ميشناسنش

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

مثلا مادر شوهرم خونشون مرغ دارن که بالای پشت بومه پسر جاریم که خیلی هم فضوله رفت در قفسش باز کرد افت ...

در جا به جاریت میگفتی ، این حرفا رو بهش یاد نده این هنوز بچس گناه داره از چشم میفته یادت باشه حتما از ضمیر اشاره این استفاده کن ، انگار نبل و صندلیه ، با خودش هم دقیق مثل مبل و صندلی رفتار کن انگار اشیا ست 

مثلا مادر شوهرم خونشون مرغ دارن که بالای پشت بومه پسر جاریم که خیلی هم فضوله رفت در قفسش باز کرد افت ...

خدايي چطور تحمل ميكني دهنشو جر نميدي؟؟

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

اینکه بابای خودش میشه برادر شوهر ولی به داماد خانواده میگه برادر شوهر من

مثل پسر شوهرم دوازده سالشه اووف که همیشه تو حرفا خودشو دخالت میده فک کن من با دوست تلفنی دارم حرف میزنم تمام حرفای منو ضبط میکنه شب که باباش میاد میره همرو براش تعریف میکنه نمیدونم چجوری اون همه حرف یادش میمونه

والا تا همین چند سال پیش که مجرد بودم و بالای بیست سال خانوادم اصلا اجازه نمیدادن تو حرف بزرگترا نظر ...

واقعا راست میگی

منم اینقدر جلوی این کوچیکترا کم میارم که ترجیح میدم اصلا باهاشون هم صحبت نشم😰

خدایا شکرت🙏

مثل پسر شوهرم دوازده سالشه اووف که همیشه تو حرفا خودشو دخالت میده فک کن من با دوست تلفنی دارم حرف می ...

شوهرت تقصیر داره ، باهاش حرف بزن بگو این انسانِ ضبط صوت نیست که به حرفاش گوش میدی ، بهش تذکر بده فوضولی زشته نه اینکه خودت خاله زنک بارش بیاری .