مثلا شوهر خواهر شوهرم اومده ماشین ما رو قرض بگیره شوهرم سرکار بود منم عقدم خونه مادر شوهرم بودم ورداشته میگه آدم باید به برادر شوهرش ماشین اش قرض بده زشته که قرض ندی حالا اون بچه کلاس چهارمی من نزدیک سی سال تازه من داشتم می گفتم آره بیا بگیره بعد مادرشوهرم میگه فلانی میشنوی داره نصیحتت میکنه 😑😑 چی جوابش بدم اگه دوباره فضولی کرد تازه چند تا مورد دیگه هم هست بیاین تا بگم
اینکه بابای خودش میشه برادر شوهر ولی به داماد خانواده میگه برادر شوهر من
بچه استا 😑
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بهش میگفتی بزرگترها نباید جلو بچه این حرفا رو بزنن ، این بچس طوطیه .
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه .
عزیزم اگه همسن خودش رفتار میکرد مشکلی نداشتم ولی چند تا مورد دیگه هم بوده
در هر صورت خودت داری میگی بچه!
واقعا یه خانم با شخصیت با یه بچه ی ده ساله به مشکل نمیخوره در حدی که براش تاپیک بزنه!
نهایتا با یه لبخند از کنار حرفاش میگذره......
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
مثلا خانوم دوست شوهرم دو تا دختر دبیرستانی داره. کوچیکم نیستن... ولی اگر حرف نامناسبی بز ...
والا تا همین چند سال پیش که مجرد بودم و بالای بیست سال خانوادم اصلا اجازه نمیدادن تو حرف بزرگترا نظربدیم الان کوچیکا واسه ما نظر میدن ما دهه شصتیا هم از بزرگترا حرف میخوردیم الان هم از کوچیکترا 😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
والا طبیعی نیست مثلا همه تو آشپز خونه بودن نشسته بودن من ایستاده بودم مادرشوهرم گفت تو هم بشین دوباره این فضول خانم ورداشت گفت وقتی مادر ززززنت میگه بشین بشین