مثلا شوهر خواهر شوهرم اومده ماشین ما رو قرض بگیره شوهرم سرکار بود منم عقدم خونه مادر شوهرم بودم ورداشته میگه آدم باید به برادر شوهرش ماشین اش قرض بده زشته که قرض ندی حالا اون بچه کلاس چهارمی من نزدیک سی سال تازه من داشتم می گفتم آره بیا بگیره بعد مادرشوهرم میگه فلانی میشنوی داره نصیحتت میکنه 😑😑 چی جوابش بدم اگه دوباره فضولی کرد تازه چند تا مورد دیگه هم هست بیاین تا بگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
هر وقت رفتی لپشو بهش بگو گودو گودو گودو چقده تو کوشولویی بلکه دلت خنک شه
دیگه بیشتر از این؟
بگیرش به کلیه چپت
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
بگو زشت اینه که بچه تو کار بزرگتر دخالت کنه ، من این رفتارتو دوست ندارم .
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه .
بگو شوهرم دوست ندارن ماشین به کسی بده، شوهر من به همه میگه من به خدا هم ماشینم و نمیدم چون اگر خدایی نکرده بزنن به کسی در برن میفته گردن من با کسی هم تعارف نداره