2777
2789
عنوان

باردارای ماه آخربیاین😣

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست
طبیعی میکنین یا سزارین

دکتر این هفته معاینه ام میکنه گفت بهت میگم میتونی طبیعی یا نه هنوز بهش نگفتم یعنی دو دلم نمیدونم چیکار کنم حرف کیو گوش بدم سپرده ام ب خدا

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبا موقع خاب خفه میشدم به ریه هام فشار میاورد انقد بد میهش

خیلی سخته واقعا هرکی یه مدلیه خدا کنه این چند روز دیگم به خوبی بگذره

سلام اسی ببخشید وسط تاپیکت سوال میکنم منم ماه اخرم الان دلم درد گرفته ک کمرمم هست ینی درد زایمانه؟؟؟ ...

عزیزم من شنیدم درد زایمان مثه پریوده  ولی بدتر با استراحتم خوب نمیشه و ادامه داره هی باید پشت هم بگیره و ول کنه و به کمر و پهلوهم میزنه منم این چند وقته دارم ولی منظم نبوده فکرنکنم معده درد از علایمش باشه گلم

با اجازه از استارتر عزیز.تست بارداری یدونه تیکش قرمز رنگ شده.از تیک اونور هم گذشته.یعنی چی

عزیزم فکرکنم خراب باشه

استخون پاااااااااهاااام 😖😖 مثانه ام عادى بچه داره ميره توويه كانال زايمان عزيزم

😣😣وای هرکی یه مدل دردی داره من فعلا دنده ام خیلی درد میکنه واقعا حس میکنم از فشار داره میشکنه نفسم بالا نمیاد

دکتر این هفته معاینه ام میکنه گفت بهت میگم میتونی طبیعی یا نه هنوز بهش نگفتم یعنی دو دلم نمیدونم چیک ...

دکترا ک کلا میگن طبیعی حتی اگه نشه جدیدام تو شیراز اکثرا دکترا معاینه لگنی نمکنن اصلا یکیش ک همینجوری ب من از دور با لباس نگا کرد گفت تو طبیعی خیلی برات راحته چون قدت بلنده و لاغری حالا چاق نیستم اما قدم158نمدونم کجاش بلنده😁

مهربان باش اما احمق نه..👣
من از الان درد دنده و فشار رو مثانه رو دارم، دیگه خدا به داد ماه اخرم برسه

آره منم از قبل داشتم ولی حالا خیلی دیگه بد شده خیلی دیشب مدام شکمم درد میکرد سوزش معده و ایناش به کنار واقعا سخت شده پاهامم کلی ورم کرده اصلا نمیتونم بشینم روزمین

سلام خانما.بهتون تبریک میگم انشاالله بچتون سالم و صالح بیاد تو بعلتون.لطفا منم دعا کنید برای بچه دار ...

انشاالله قبل از دنیا اومدن نینی ما توم یه نینی خوشگل بیاد تو دلت مهربونم..

مهربان باش اما احمق نه..👣
دکترا ک کلا میگن طبیعی حتی اگه نشه جدیدام تو شیراز اکثرا دکترا معاینه لگنی نمکنن اصلا یکیش ک همینجور ...

عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی😍نه به من گفت معاینت میکنم بهت میگم ولی دکترم بیشتر سز انجام میده یعنی هرکی اومده مطب من ازش میپرسم سزارینی بوده ولی من هنوز دو دلم نمیدونم از بخوام سزم بکنه یاکه نه شانسمو امتحان کنم ببینم میتونم طبیعی زایمان کنم یانه با اینکه خیلی وحشت دارم😓