2777
2789
عنوان

باردارای ماه آخربیاین😣

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست
عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی😍نه به من گفت معاینت میکنم بهت میگم ولی دکترم بیشتر سز انجام میده ...

مرسی گلی همچنین..کدوم شهری؟!چه دکتر خوبی دمش گرم تو بیمارستان خصوصی سزارین میکنه؟!

من چنبار نظر سنجی کردم همشون گفتن سزارین کن اکثرا.. طبیعی اینجوری ک بم گفتن خیلی ترسناکه بچه دوستمم بد دنیا اورده بودن کتفش در رفته بود موقع زایمان تا خوب شد پدرش در اومد یکی از خانومام میگفت من 45تا بخیه خوردم طبیعی اصلا یه وضعیه

مهربان باش اما احمق نه..👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلی همچنین..کدوم شهری؟!چه دکتر خوبی دمش گرم تو بیمارستان خصوصی سزارین میکنه؟! من چنبار نظر سنج ...

قربونت عزیزم منم اصفهانم آره بیمارستان خصوصی فقط هستش دکترم منم نظر سنجی کردم ولی هرکی یه چیزی میگه ادم میمونه حرف کیو گوش کنه ایشالا هرچی به صلاح خودمون و بچهامونه همون بشه ...با دکترت حرف نزدی شما که سز بکنه؟

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
منم دنده درد شدید داشتم.دکتر گفت روش حوله گرم کن بذار.من همش پای بچه انگار تو دنده هام بود.

وای منم همینطورم😣

وای منم همینطورم😣

همش دور شکمتو گرم نگه دار.من یه هفت رعایت کردم بهترم خداروشکر.تازه من سرماهم خوردم با هر سرفه انگار دنده هام میشکست.اما بهترم الان.حوله گرمو امتحان کن

همش دور شکمتو گرم نگه دار.من یه هفت رعایت کردم بهترم خداروشکر.تازه من سرماهم خوردم با هر سرفه انگار ...

باشه گلم ممنون