2777
2789
عنوان

بچه ها من ی دانشجو خوابگاهیم تروخدا بیاید(کرونا)

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 29 پست
وااااا چتونه شماها انگار طاعون اومده 

بدتر از طاعونه والا ،راستی واعا کسی که میگره ویروسو تا یه هفته علائم نداره ؟ این خیلی بده چون اگه از روز اول معلوم بود خوب بود ولی یه هفته طرف تا دلش بخواد همه جا میره به کل بستگانش انتقال میده ...و در اخر هفته معلوم میشه کرونا داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان بيشتر از يك ماهه نمى تونم غذا بپزم از بيرون ميگرفتم ولى از وقتى كرونا اومده با هر بدبختيه خودم ميپزم

ناهارمو شب ميذارم

ريسكش بالاست من كه نمى دونم كى اونجا خوبه كى مريض

انشالله كه همون سرماخوردگى باشه ولى ديگه سعى كن خودت غذا درست كنى

گزارش ميزنيد تاپيكام پاك شه لايك كنيد صلوات ميفرستم براتون

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

نه نگران نباش اگه واقعا وضعش خراب باشه ك همكاراش نميمونن كنارش ولي اصلا ديگه غذاي بيرون رو نخور ح ...

همکارش میگفت ما همه اینجا غذا باهم

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  
بدتر از طاعونه والا ،راستی واعا کسی که میگره ویروسو تا یه هفته علائم نداره ؟ این خیلی بده چون اگه از ...

چی چیو بدتر از طاعونه 😐😐😐😐😐 این مریضی الان یک ماهه اومده ماها خبر نداشتیم تا بتونن کارهای سیاسیشون رو پیش ببرن بعد خبر بدن به مردم 

توی این مدت زمان هم خیلیا گرفتن ولی خودشون خبر نداشتن و همین داروهای معمولی خوب شدن

میگن چشام سگ داره   
الان ترسوندیش یا دلداری دادیش دقیقا کدوم!😂😂

😂😂😂😂😂ندومبه

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴