2777
2789
عنوان

با این گرونی ها میشه خونه خرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 184 پست
خانواده ها کمک کردن؟ وام مسکن هم گرفتید شما؟ 

خونواده ها عروسی و جهاز کمک کردن کافیه نمیخوام بزارمشون تو منگنه چون میدونم ک بیشتر از این ندارن

نمیخوام بعدا ب خاطر ما بیفتن تو قرض و قوله

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
میشه پایین شهر و 40-50متری که خیلی بهتر از حاشیه شهره

داریم میگردیم 

سمت 4راه یافت آبادم بهم گفتن خیلی قیمت مناسب میتونی پیدا کنی

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه زود تر ی چیزی بخرین حالا خونه نشد طلا وگرنه ارزش پولتون خیلی کم میشه.

متاسفانه تو این جا

ارزش پول به ثانیه ای بنده

خانواده همسر همیشه مخالفت بعد که کارا تموم شد میگن ما گفتیم بخرین ،اخه برا خودم پیش اومده

عاره 

میگه خیلی میزاری پسرم تحت فشار

حالا کی اول زندگیش خونه داشته ک تو میخوای

عزیزم بعد از هر نماز 14بار ذکر یا جواد الائمه بخون منم امسال حاجت خونه  گرفتم ازشون

ممنونم عزیزم

انشالله ک بشه بگیریم

عزیزم پردیس میتونی بخری با300میلیون مسکن مهر فاز11من خودمم یک ماه پیش خونه خریدیم طلاهامو کامل فروخت ...

پردیس ب محل کار همسرم خیلی دور میشه

بخواد صبا بره باید 4صب بزنه بیرون

عزیزم با پول پیش من پایین شهرم خونه برا اجاره حتی پیدا نمیشه...دیگ خودت فکر کن.فقط۱۵تومن پول پیش دار ...

15تومن پیش دارید؟

نمیتونید که من اوایل ب فکر خونه نبودم ارزون ترین چیزی ک پیدا کردم رهن 50تومن ماهی 1و500تومن

پردیسم گزینه خوبیه اگه پیدا بشه دنجو ابو هوا خوب وروبه پیشرفته

پردیس نمیتونم بیام

همسرم صبا تایم کاری اش از 6صبحه سمت غربه تهرانه

تا 8شبم سرکاره خیلی براش سخت میشه 

عزیزم تو دیوار سرچ کن شهرک رضویه می شه جنوب شرق تهران تو خاوران

چشم حتما ی نگاهی بهش میکنم

ممنونم عزیزم

15تومن پیش دارید؟ نمیتونید که من اوایل ب فکر خونه نبودم ارزون ترین چیزی ک پیدا کردم رهن 50تومن ماهی ...

اره پیش۱۵تومن ماهی یه تومن.یعنی همه چیو قیدشو زدیم فقط برا اجاره خونه زندگی میکنیم رسما

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک