2777
2789
عنوان

با این گرونی ها میشه خونه خرید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 184 پست
واقعا خدا لعنت کنه خونواده همسرم میگه نخرید  اما همسرم و من خیلی مصریم ک بخریم چون الان نخری ...

خانواده همسر همیشه مخالفت بعد که کارا تموم شد میگن ما گفتیم بخرین ،اخه برا خودم پیش اومده

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عروختی حالا

خونه میخریدیم

من خیلی خوشم اومد از خونه گفتم یا این یا دیگه نمیگردیم دنبال خونه

خریدیم یک ماه فرصت گرفتیم خونمونو بفروشیم اینم نتونستیم بفروشیم طلا گرون میشه اگه تا وقتش پولمون حاضر نباشه ۱۰۰ میلیون باید ضرر بدیم

یعنی بدبختی پشت بدبختی

دارم دق میکنم

خانواده ها کمک کردن؟ وام مسکن هم گرفتید شما؟ 

پدر شوهرم برامون خرید عزیزم پدر خودم کمک نکرد چون یه واحد آپارتمان بهم داده قبلا

ماهی ۱۱ملیون داریم قسطه وام ۳۰۰ملیونی که گرفتیم برا خرید خونه رو میدیم فقط

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
یعنی اینقد تهران گرونه؟؟؟ گناه دارن تهرانیا

افتضاحه افتضاحه

دختردایی ام یه خونه خرید تو ستارخان 790میلیون بدون پارکینگ

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خونه میخریدیم من خیلی خوشم اومد از خونه گفتم یا این یا دیگه نمیگردیم دنبال خونه خریدیم یک ماه فرصت ...

خب چرا طلا رو فروختی همون اول 

اول می زاشتی خونه فروش بره بعد 

عجله کاری تو هم هاا

من امضا ندارم
خونه میخریدیم من خیلی خوشم اومد از خونه گفتم یا این یا دیگه نمیگردیم دنبال خونه خریدیم یک ماه فرصت ...

از امور مجربه توسل به امام جواد علیه السلام میباشد . آن را ۱۴ مرتبه در ۹ روز بخوانید برای رسیدن به حوائج و خصوصا فروش منزل و ازدواج کردن مجرب است . اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِ‏ وَلِیِّکَ‏ مُحَمَّدِ بْنِ‏ عَلِیٍ‏ إِلَّا جُدْتَ‏ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَى مَنْ وَسِعَکَ وَ وَسَّعْتَ عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ أَغْنَیْتَنِی عَمَّنْ سِوَاکَ وَ جَعَلْتَ حَاجَتِی إِلَیْکَ وَ قَضَاهَا عَلَیْکَ إِنَّکَ لِمَا تَشَاءُ قَدِیرٌ خواندن این توسل را بعد از هر نماز برای اداء کردن قرض ها نیز مجرب دانسته اند.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
برو تو سایت دیوار  فک کنم چند وقت پیش تو منطقه پردیس واحد های مسکن مهر  این قیمت دیدم

ممنونم عزیزم میبینم حتما

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی اشتباه بزرگی کردی, من خودم الان خونه خریدم ی خورده طلا دارم ,ب شوهرم اول گفتم بزار اول قولنامه کنیم بعد بفروشم, الانم ک قولنامه کردیم گذاشتم چک اخری موقع تحویل سند بفروشم, تو فقط باید روش حساب میکردی لحظه تحویل سند طلاتو میفروختی, دقیقه نود

خونه...چیزی که فقط تو خواب احتمالا بتونیم بخریم یا مثلا معجزه ای بشه.وگرنه من اصلا بهش فکرم نمیکنم.. ...

هی...

قدیم اینجوری نبود ک

طرف کارگری میکرد بعد 7 8سال میتونست یه خونه کوچیک پایین شهر بخره

الان پایین شهرم رویاست

بازم خداروشکر. دعا کنید اوضاع بهتر شه همه بتونن

ایشاله عزیزم،خدا کمک کنه به همه،مستاجری خیلی سخته خیلی

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خب چرا طلا رو فروختی همون اول  اول می زاشتی خونه فروش بره بعد  عجله کاری تو هم هاا

آره همسرم میگفت نخرم هیچ وقت نمیفروشم اونوقت ضرر میکنم

میگفت واحدمون کوچیکه فوری میفروشیم ولی فروش نرفت

دو هفتمون مونده انشالله فروش بره

دعا میکنی برام؟