2777
2789
عنوان

خرید لب تاب

143 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها کسایی که اطلاع دارن لب تاب خوب چی بگیرم ۶  ۷ تومن میتونم هزینه کنم ، برای برنامه نویسی اینا میخوام در حد کارای معمولی یه چیز خوب و هر چی که باید موقع خرید بهش توجه کنم بگید من اصلا سر درنمیارم ممنون میشم راهنمایی ‌کنید 

تو نت سرچ کن موارد مهم برای خرید لبتاپ 

توضیحات کامل داده بخونی میاد دستت بنا به نیازت به چه مواردی باید دقت کنی.

پردازنده مهمه من core i5 انتخاب کردم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جور برنامه نویسی هسی که سر از لپ تاپ در نمیاری؟بعدشم 6..7 تومن خیلی کمه گلم...دلار رفته بالا....م ...

برنامه نویس نیستم گفتم برای برنامه نویسی اینا نمیخوام

برنامه نویس نیستم گفتم برای برنامه نویسی اینا نمیخوام

با چه برنامه ای میخوای برنامه نویسی کنی؟ ویژوال؟ چی ؟ برو ببین requirements رو براش چی زده!! اول این رو ببین بعد برو دنبال مشخصات لپ تاپ!

با چه برنامه ای میخوای برنامه نویسی کنی؟ ویژوال؟ چی ؟ برو ببین requirements رو براش چی زده!! اول این ...

عزیزم برنامه نویس نیستم اشتباه تایپ شده برای کارای عادی میخوام 

آها   کارای عادی تا چه حد؟؟؟دانلود ؟؟؟موزیک و فیلم و سریال؟

اره دیگه ، کارای تحقیق دانشگاه و تایپ جزوه و چه میدونم برنامه های حسابداری چیزی روش بریزم بالا بیاره برنامه ها رو 

ببین corei7 بخوای بگیری گرون در میاد....ولی بنظرم corei5 بگیر....دیگه کمتر بدرد نمیخوره...چون یک پلیر ساده هم که بخوای بریزی روش چون نرم افزارا آپدیت میشن .....احتمالا نصب نشه رو پایین تر از corei5! و ببین مارک لپ تاپ رو خودت باید انتخاب کنی....برو تو دی جی کالا بگرد اما اینو بدون که بعقیده من اچ پی از لپتاپ های دیگه بهتره....بعد بحث گرافیکش هست ...باید بری سرچ کنی تو دی جی ببینی با این پولی که تو داری تو این رنج چه لپتاپایی دارن!  درضمن تو قسمت مشخصات تمام چیزاشو داره....برو یکیو انتخاب کن بیا بزن کدوم مدل من برم ببینم خوبه یا نه

ببین corei7 بخوای بگیری گرون در میاد....ولی بنظرم corei5 بگیر....دیگه کمتر بدرد نمیخوره...چون یک پلی ...

عزیزم شما که واردی .من لبتاپ میخام فقط برای اینکه عکس وفیلم داخلش بریزم .اگه دست دوم بگیرم بده چون نمیخام زیاد هزینه کنم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم شما که واردی .من لبتاپ میخام فقط برای اینکه عکس وفیلم داخلش بریزم .اگه دست دوم بگیرم بده چون ن ...

دست دوم از آشنا بگیر....چون مغازه دارا بدلیل اینکه تحریمیم میان قطعات خوب و اصل رو از داخلش برمیدارن و با قطعات آشغال چینی معاوضه میکنن.....تو کلی پوول میدی اما بعد یک مدت میبینی لپ تاپ باز خراب شد....هنگ کرد  

تو خرید لپ تاپ به سری پردازنده توجه کن که corei7 یا corei5 با corei3 هست  نکته مهم بعدی نسل این پردازنده ها هست.... corei7 در همان نسل سریعتر از بقیشونه... سری های u ضعیفتر هستند ولی مصرفشون هم پایینه و hq بامصرف بالا سرعت بیشتری داره

نکته مهم بعدی میزان ram هست که ddr3 با ddr4 هست و حجمش که از 4 گیگ شروع میشه، هر چی بالاتر باشه بهتره

Cache هم از نکات مهمیه که تو سرعت نقش بالایی داره

، کش در حد مگابایته و هرچقدر بالاتر باشه بهتره

کارت گرافیکی و حافظه اون هم از معیارهای مهمه خرید لپ تاپه

وزن و اندازه صفحه نمایش (لمسی باشه یا نه، مات باشه با نه) و تعداد و نوع درگاه ها هم ممکنه تو انتخابتون تاثیر داشته باشه

....