2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 39 پست

خانواده شوهر من خیلی خونگرمن و راحتن ولی شوهر من یکم برعکس بود...مثلا اوایل دوس نداشت تو جمعاشون منم برقصم یا با بعضیا دست بدم یا چجوری لباس بپوشم...ولی رفته رفته دید تو جمع همه راحتن و من همش گوشی گیر میشم دیگه اوکی شد..یکیم این ک همش خانوادش بهش میگفتن اینجوری نکن...یعنی هیچکس باورش نمیشد تو همچین خانواده ای شوهر من انقد تعصبی باشه...ک خلاصه درست شد..هم اوایلش بود همین ک دید من حس تنهایی میکنم همه جا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دعا کن بددل نباشه ،چون اینا درسا بشو نیستن ،ی جوری ب همه بی اعتمادن ،شوهرخالم بددله بعد ۲۰سال زن ...

بیرونو میرم ولی صدبار زنگ میزنه

ماباهم مهمونیه مختلط و سفرای مختلطم زیاد میریم ولی اونجام میچسبه بهما ینی باور کن دودستی درهر حالتی دنباله منه دعوامون نشده چون من دادو هوار نکردم هی عادی رفتار کردم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
خانواده شوهر من خیلی خونگرمن و راحتن ولی شوهر من یکم برعکس بود...مثلا اوایل دوس نداشت تو جمعاشون منم ...

خداروشکر ک درست شد کاش شوهر منم بفهمه

از روانشناس کمک بگیر

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
خیلی داغون حساسه ۴ سال گذشته و همچنان بچههم داریم ولی همچنان ☹ولی من عادت کردم 

خیلی سخته امیدوارم بهترشه رفتارشون

من اولا فک میکردم خیلی خوبه این رفتارا و غیرته الان برام زنندس

بیرونو میرم ولی صدبار زنگ میزنه ماباهم مهمونیه مختلط و سفرای مختلطم زیاد میریم ولی اونجام میچسبه به ...

ارهوحساسیت نده اونموقع ولی بعدا سر فرصت بگو اذیت میشی نه همون روز بگی بدتر میشه و فک میکنه حالا حتما ی چیزی هست 

ارهوحساسیت نده اونموقع ولی بعدا سر فرصت بگو اذیت میشی نه همون روز بگی بدتر میشه و فک میکنه حالا حتما ...

چشم ممنون