2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 39 پست
روانشناسای تهران ساعتی۲۰۰ تومن میگیرن خیلی زور داره😔

بهتر از زندگی کردن و بعد به مشکل خوردنه

اونوقته که جبران ضررهات فقط مالی نخواهد بود

بعدم خیلی موسسه ها قیمت کمتری میگیرن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر از زندگی کردن و بعد به مشکل خوردنه اونوقته که جبران ضررهات فقط مالی نخواهد بود بعدم خیلی م ...

کدوم موسسه ها؟جایی رو سراغ دارین

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
از خواستگارها و دوست پسر سابق هم اصلا پیشش حرف نزن چون اینجور ادما اصلا یادشون نمیره،هیچوقت پیشش از ...

اصلا اینکارو نمیکنم اصلاااا

ولی متاسفانه مردا خیلی بدشدن جلوی شوهرم میان یا رفتاری میکنن ،رفتار اقایون دیگرو نمیتونم کنترل کنم

کدوم موسسه ها؟جایی رو سراغ دارین

مثلا مرکز ورانپزشکی دانشگاه ایران

قیمت پایین هست، رزیدنت ها هستند و روانپزشک ها نظرات دارن

یا سایر مراکز دانشگاهی برای روانشناسی، قیمت پایین تر درمیادش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
مثلا مرکز ورانپزشکی دانشگاه ایران قیمت پایین هست، رزیدنت ها هستند و روانپزشک ها نظرات دارن یا س ...

مرسی عزیزممم حتما اینکارو میکنم

وقتی با نامزدتون هستین ،هیچ وقت درکنار ایشون با هیچ مردی گرم نگیرید ،حتی برادرهایش ،دامادشان ،یا فروشنده ی مغازه ای چیزی ،اخودتونو خیلی سنگین نشون بدین ،یا بعضی وقتها بگین نیشه تو بپرسی من خوشم نمیاد با مرد غریبه حرف بزنم ،اینطوری اعتمادش زودتر کلب میشه ،چون گفتین بددله گفتم بازم خود دانید ،وو نکته اخر اینکه اجازه ی خودتونو هیچ وقت بهش ندید،وگرنه تا اخر عمرت خیلی معذرت میخام تا باید سواری بدی ،ینی هرچی گفت باید بگی چشم 

وقتی با نامزدتون هستین ،هیچ وقت درکنار ایشون با هیچ مردی گرم نگیرید ،حتی برادرهایش ،دامادشان ،یا فرو ...

ممنون عزیزم چشم

مرسی که وقتت رو بهم دادی